VV Fanni-ügy: szülei már nem reménykednek abban, hogy lányuk élve előkerül

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
Novozánszki Fanni édesapja szerint felesége nehezebben viseli azt, ami lányukkal történt - írja a Bors. Mióta a nyomozók bejelentették, hogy nem élő emberként keresik a volt Való Világ-sztárt, feladták a reményt.
Vágólapra másolva!

Szűkszavúan beszélt lányáról VV Fanni édesapja, amikor a Bors újságírója felkereste házukat.

"Kérdésünkre – reménykednek-e még abban, hogy Fanni épségben előkerül – az édesapa megrázta a fejét, hogy nem, mióta a rendőrség kijelentette, hogy nem élő emberként keresik Fannit. De nem szeretett volna beszélni lánya és családja tragédiájáról, amit a Bors tiszteletben tartott, és nem faggatta tovább. A gyászoló édesapa azt is hozzátette, feleségét, Fanni édesanyját se kérdezgessük, mert

Katalin még nála is nehezebben viseli a lányukkal történt szörnyűséget"

- olvasható a lapban.

Máig nem tudni, mi történt vele

VV Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Még mindig rejtély, hogy mi történt vele élete utolsó napján, hová tűnhetett a tévésztár, akinek

pár hónap után már a holttestét kezdték keresni a nyomozók.

Az év végén pedig letartóztatták B. Lászlót, akit a 24 éves fiatal nő meggyilkolásával gyanúsítottak meg. Sokáig úgy képzelték, hogy a Dunában lehet a Való Világ-szereplő, mivel

a gyanúsított volt MSZP-s exjelölt,

a kulcsi evezősklub elnöke dunaújvárosi, ráadásul az autópálya felvételei is azt bizonyítják, hogy járt a vízparton az után, hogy a lány meghalhatott. B. László egy bérelt autóval ment el a lányhoz éjszaka. Hogy megtalálják a lányt, még az FBI szakértőit is meghívták Magyarországra.

Az utolsó kép VV Fanniról. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják Forrás: Blikk

Elképzelhető, hogy Fanninál történt valami, mert a férfi

egy luxuslakópark toronyházi lakásából az ölében vitte le a holttestét a kamera felvételei alapján, ráadásul az autójában pajszert, fegyvert, kötelet és vérnyomokat is találtak.

Ez is történhetett

B. László először az egyik barátjától bérelt autót, aminek előbb a hátsó ülésére, majd a csomagtartójába tehette a lány holttestét, és a Balaton felé indult. Siófokon átöltözött, és hazament Dunaújvárosba.

Elképzelhető, hogy a Balatonnál szabadult meg a lány testétől, átöltözés előtt.

B. László az autót november 21-én, tehát másnap visszavitte a budapesti autókölcsönzőbe az után, hogy megpróbálta eltüntetni a vért belőle, de nem sikerült. A szalonban rákérdeztek, miért lett véres.

Azt mondta, elütött egy vadat, a tetemet pedig a csomagtartóba tette.

Régi ismerőse nem hitt neki. Ő hívta a rendőröket, akik elfogták a férfit.

B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak Forrás: Origo

B. László

a kamerafelvételek ellenére, amelyeken látszik, hogy a lány testét cipeli,


kezdetektől tagadja, hogy köze lenne VV Fanni meggyilkolásához, sőt megpróbálta másra terelni a gyanút.

- mondta dr. Brodmann Péter, a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László ügyvédje korábban.

Amikor azt kérdezték tőle, lehetséges-e, hogy többen is részt vettek a volt Való Világ-sztár eltűnésében, és a BMW-s követhette-e el a gyilkosságot, az ügyvéd egyértelmű választ adott:

A BRFK-n már a hír megjelenésének pillanatában cáfolták, hogy keresnének egy BMW-t.

A bizonyítékok arra utalnak, hogy a lány már nem él, de amíg nem találják meg földi maradványait, ebben nem lehetünk biztosak, csak abban, hogy VV Fanninak nyoma veszett. A nyomozók feladata, hogy megtalálják a legfőbb bizonyítékot, a holttestét.