Tagad a badacsonyi gyilkos

Vágólapra másolva!
Kulcsfontosságú tanúkat hallgat meg a rendőrség a badacsonytomaji borfesztiválon agyonvert borász ügyében – írja a Bors. Mivel az eddigi beszámolók és a gyanúsítottak elmondása között lényeges különbségek vannak, ezért hamarosan szembesítés is lesz. A lap úgy tudja, hogy többek között meghallgatják azt a biztonsági őrt is, aki gázspray-vel lefújva a menekülőket meggátolta, hogy két gyilkossággal gyanúsított férfi elfusson. Ő korábban azt mondta, hogy az egyik férfinél egy fegyvert is látott, a kesztyűtartóból vette elő, de nem sikerült felhúzni a pisztolyt. Később kiderült: a helyszínen valóban találtak egy fegyvert a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Az egyik gyilkossággal gyanúsított férfi ügyvédje, Bálint Roland korábban a Borsnak azt mondta, hogy védence tagadja, hogy a borászt ő támadta meg.

– mondta.

– mondta a Borsnak a meggyilkolt férfi egyik barátja.

Ahogy azt korábban megírtuk, a borász és barátai hazafelé indultak volna egy fesztiválról, a parkolóban várták ismerőseiket, amikor a két szabolcsi vendégmunkás a tilos jelzés ellenére megpróbált behajtani a kocsik közé. Csaba és barátja figyelmeztette őket, a társaság két tagja azonban kipattant a kocsiból, és nekiestek a borásznak és barátjának. Csabát olyan súlyosan összeverték, hogy a helyszínen meghalt, és barátja is megsérült.