Nem tudott fizetni a prostituáltnak a férfi, ezért halálra szurkálta

Vágólapra másolva!
A gyilkosságot már előre eltervezte. Az interneten keresett egy prostituáltat, akivel szexelt, ezután gyilkolta meg. A nő minden pénzét elvette, aztán egész egyszerűen magára hagyta. 
Vágólapra másolva!

A férfi 2015 júliusától egy kecskeméti albérletben lakott együtt az élettársával és annak gyerekével. A férfi ugyan két helyen is dolgozott, mint pék, de mégsem volt elég pénze. Játékszenvedélye miatt rengeteg tartozást halmozott fel, ezért kölcsönöket kért.

Ekkor döntötte el a pénztelensége miatt, hogy az interneten kiválaszt egy prostituáltat, akitől majd erővel elveszi a pénzét.

A prostituált bérelt egy lakást Kecskeméten. A férfi telefonon egyeztetett időpontot vele, majd 2017. június 14-én fel is kereste.

Az aktus után a férfi elmondta, hogy nem tud fizetni, és a táskájából elővett késsel fenyegetni kezdte a nőt, hogy inkább ő adjon neki pénzt.

Hogy ne kiabáljon, a férfi befogta a nő száját, aki megharapta. A férfi ezért dühében többször nyakon szúrta, majd amikor a nő a földre esett, tovább bántalmazta.

A prostituált belehalt sérüléseibe. Holttestére este a bérbeadó talált rá.

A rendőrök elfogták a férfit. A bíróság most nyereségvágyból elkövetett gyilkosságban mondta ki bűnösnek. Azt viszont nem állapították meg, hogy előre megtervezett gyilkosság lenne. Húsz év fegyházbüntetésre ítélték. Az ítélet nem jogerős: az ügyészség súlyosbításért, a férfi és ügyvédje enyhítésért fellebbezett. Másodfokon a Szegedi Ítélőtábla dönt.