A Migration Aid szerint sokkal üdvözítőbb, hogy utánpótlásként más kultúrájú emberek jöjjenek az országba, minthogy a magyar családok gyerekeket vállaljanak.

Jelenleg is tart a Soros-Sargentini jelentést elutasító kormánypárti határozat vitája a magyar parlamentben. Arról beszámoltunk, hogy ez milyen lelkesedést váltott ki a magyar ellenzéki szereplők körében, de a történtek nem maradtak visszhang nélkül a hazai Soros-világban sem. A Migration Aid egy külön bejegyzéssel jelentkezett közösségi oldalán szerda reggel, egész pontosan egy cikket osztottak meg. Az időzítés és a témaválasztás minden bizonnyal nem véletlen, a cikk hangulata pedig tökéletesen megmutatja, milyen állapotban vannak a hardcore migrációklub tagjai.

Forrás: Facebook

A „Bevándorláspártiak vagyunk?" címet viselő anyag előrevetíti, mi vár a továbbiakban az olvasókra. Az erős kezdést még erősebb folytatás követi, alapvetően a következő gondolatokat lehet kihámozni a masszív migrációpárti himnuszból.

Az egyik egy kérdés.

Milyen alapon hirdeti egy gyökértelen narancs-párt, hogy a magyaroknak rossz a bevándorlás?

A másik pedig egyenesen a megoldás:

De itt az ideje, hogy tartós népességfogyás esetére is legyen túlélési koncepciónk, és ne arra az elmés fideszes felhívásra épüljön az ország sorsa, hogy "magyar nők, szüljetek".

Tehát a Migration Aid szerint sokkal üdvözítőbb, hogy utánpótlásként más kultúrájú emberek jöjjenek az országba, minthogy a magyar családok gyerekeket vállaljanak. Az igazán szép gondolatmenet nem teljesen meglepő tőlük, hiszen egy Soros György által finanszírozott szervezetről van szó. Az egyik legfontosabb, legjelentősebb akciójuk az volt a magyarság megmaradása és gyarapodása érdekében az utóbbi időben, hogy adóelkerülés érdekében párttá alakultak.