Szörnyethalt az idős asszony, akin két autó is áthajtott

2018.10.06. 14:50

Tragikus baleset történt Mátészalkán egy munkába igyekvő idős nővel. Az asszony egy busz mögül lépett ki az útra, amikor elütötte egy kenyérszállító kisbusz, majd az ütközéstől átrepült a szembe sávba, ahol egy másik autó is elgázolta. A TV2 hírműsora, a Tények úgy tudja, a nő azért dolgozott, hogy legyen pénze beteg fia ápolására.

A 69 éves asszony naponta kelt át azon az úton, ahol péntek kora reggel két autó is elgázolta. A nő valószínűleg nem nézett körbe, mielőtt kilépett az útra, ezért először a kenyérszállító autó ütötte el, majd egy másik autó is átment a lábain. 

Mátészalka irányából Ópályi irányába ment egy személygépkocsival közlekedő férfi a reggeli órákban, aki eddig tisztázatlan körülmények között elütött az úttesten egy gyalogosan közlekedő nőt. A baleset következtében a 69 éves nagydobosi nő a helyszínen életét vesztette- nyilatkozta a történekkel kapcsolatban Fehérvári Marietta, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség szóvivője a Tényeknek

Az idős asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők sem tudták megmenteni az életét. "A sérült újraélesztését elkezdték a helyszínen tartózkodó rendőrök. A mentők megérkeztek, és sajnos meg kellett állapítaniuk, hogy nincs esély az újraélesztés sikerére, olyan súlyosak a sérülések, kizárják az élet lehetőségét, csak a halál tényét állapíthatták meg - tette hozzá Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. 

Ugyanezen a napon Miskolcon, a Csermőkei úton is halálos baleset történt. A Tények úgy tudja, egy úton fekvő férfit gázolt el egy autós. A rendőrség szerint tehát nem kizárt, hogy korábban is baleset történt, ezért feküdt a férfi az út közepén. 

A jelenlegi adatok szerint egy, már a földön fekvő férfit ütöttek el, a férfi egyébként a helyszínen elhunyt. Az még a vizsgálatok későbbi feladatát képezi, hogy kiderítsük, hogy a férfi már akkor elhunyt, vagy pedig éppen a baleset játszott közre a halálában - mondta Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrség szóvivője.