Szörnyethalt az idős asszony, akin két autó is áthajtott

baleset, TV2
Vágólapra másolva!
Tragikus baleset történt Mátészalkán egy munkába igyekvő idős nővel. Az asszony egy busz mögül lépett ki az útra, amikor elütötte egy kenyérszállító kisbusz, majd az ütközéstől átrepült a szembe sávba, ahol egy másik autó is elgázolta. A TV2 hírműsora, a Tények úgy tudja, a nő azért dolgozott, hogy legyen pénze beteg fia ápolására.
Vágólapra másolva!

A 69 éves asszony naponta kelt át azon az úton, ahol péntek kora reggel két autó is elgázolta. A nő valószínűleg nem nézett körbe, mielőtt kilépett az útra, ezért

először a kenyérszállító autó ütötte el, majd egy másik autó is átment a lábain.

Mátészalka irányából Ópályi irányába ment egy személygépkocsival közlekedő férfi a reggeli órákban, aki eddig tisztázatlan körülmények között elütött az úttesten egy gyalogosan közlekedő nőt.

- nyilatkozta a történekkel kapcsolatban Fehérvári Marietta, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség szóvivője a Tényeknek.

Az idős asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők sem tudták megmenteni az életét. "A sérült újraélesztését elkezdték a helyszínen tartózkodó rendőrök.

- tette hozzá Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Ugyanezen a napon Miskolcon, a Csermőkei úton is halálos baleset történt. A Tények úgy tudja,

egy úton fekvő férfit gázolt el egy autós.

A rendőrség szerint tehát nem kizárt, hogy korábban is baleset történt, ezért feküdt a férfi az út közepén.

A jelenlegi adatok szerint egy, már a földön fekvő férfit ütöttek el, a férfi egyébként a helyszínen elhunyt. Az még a vizsgálatok későbbi feladatát képezi,

hogy kiderítsük, hogy a férfi már akkor elhunyt, vagy pedig éppen a baleset játszott közre a halálában

- mondta Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrség szóvivője.