Volner János megmutatta Soros György emberét a Jobbikban

Vágólapra másolva!
Sneider Tamás, a Jobbik elnöke saját magát buktatta le azzal, hogy egy képen szerepel Teplán Istvánnal, a Soros György-féle CEU egyik alapítójával. Teplán a Gyöngyösi Márton által szervezett brüsszeli konferencián vett részt, majd a Jobbik kongresszusán is ott volt.
Vágólapra másolva!

Nem én hazudtam a Jobbik jelenlegi vezetésének Soros-kapcsolatairól és nem én vezetem félre a tisztességes, hazaszerető emberekből álló tagságot sem – írta legfrissebb Facebook-bejegyzésében Volner János, a Jobbik pártból kizárt alelnöke.

A politikus név szerint említi Teplán Istvánt, mint „a Soros-féle CEU alapítóját”, Meszerics Tamás LMP-s EP-képviselőt, „a Soros-féle CEU programkoordinátorát, nem mellesleg volt SZDSZ-est”,

valamint Monika Ladmanovot, a Prágai Soros Alapítvány munkatársát, akit genderjogi aktivistaként, egy migránsokat segítő alapítvány munkatársaként, a melegfelvonulás lelkes reklámozójaként aposztrofál Volner János.

Sneider Tamás, a Jobbik elnöke leplezte le Soros György emberét, Teplán Istvánt, aki részt vett a Jobbik szeptember 29-i kongresszusán Forrás: Volner János/Facebook

„Ezeket a Soros-embereket talán a legyek hordták össze? Nem érzitek, mennyire gáz ez?"
Volner János bizonyítékként egy fotót mutat, ami a Jobbik kongresszusán készült.

Teplán István „elit helyen, közvetlenül mögöttetek ül, Gyöngyösi Márton külügyes kollégáival. Akkor ki is hazudik itt?”

Volner János ezután megismétli javaslatát, hogy a Jobbik alapszabályában meglévő lehetőség szerint tartsanak rendkívüli tisztújítást, mert mint írja, „a Jobbikot a magát liberális, balközép pártként meghatározó, önmagát felszámoló LMP-vel és a már említett Soros-emberekkel” tönkre fogják tenni.

Újabb belháború a Jobbikban

Mint arról korábban beszámoltunk, a nyilvánosság előtt játszódó pártháború robbant ki a Jobbik felsővezetésében: Sneider Tamás elnök és Volner János alelnök kapott hajba. Ismert, utóbbi politikust péntek este kizárták a párt frakciójából, aminek következtében elszabadultak az indulatok. Volner vasárnap délután reagálva Sneider vele foglalkozó Facebook-bejegyzésére, azt írta, hogy

Ez eddig a legegyértelműbb és a legmagasabb szintről érkező bizonyítéka annak, hogy a választás előtt komoly háttérmunkák zajlottak a Jobbiknak a balliberális oldal felé való közelítésében – az amerikai spekuláns és hazai szövetségeseinek közreműködésével.