Vascsővel esett egymásnak négy bátonyterenyei férfi

csoportos garázdaság bátonyterenyén
Vágólapra másolva!
Két férfi rátámadt két másikra a hétvégén a Nógrád megyei településen. A kiszemelt áldozatok nem hagyták magukat. Amikor már úgy tűnt, mindennek vége, egy másik utcában folytatták a verekedést. Mindenkit bevittek a rendőrök. 
Vágólapra másolva!

A 29 éves O. Szabolcs és a 41 éves Sz. Norbert október 6-án, vagyis szombaton este 22 óra 30 perc körül Bátonyterenyén, az Alkotmány út közelében autózott. Egyszer csak megálltak a 19 éves L. Lóránt és baráti társasága mellett. A fiatalabb férfi egy bottal a kezében akart kiszállni az autóból, de L. Lóránt megakadályozta. Visszalökte az autóba.

Forrás: Police.hu

Ekkor szállt ki a 41 éves sofőr,

kezében egy vascsővel, amivel többször lesújtott 19 éves haragosára.

Össze is verekedtek. L. Levente, az időközben földre esett vascsövet felkapta, és

kétszer ráütött Sz. Norbertre.

Erre O. Szabolcs és 41 éves társa autóba ült és elmenekült helyszínről.

A vascső Forrás: Police.hu

Negyedórával később a bátonyterenyei Szorospataki úton O. Szabolcs és Sz. Norbert újra rátámadt a 21 éves és a 19 éves férfira,

itt is többször megütötték őket.

Csoportos garázdaság Bátonyterenyén Forrás: Police.hu

Végül elfogták a férfiakat, bevitték a kapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást L. Levente 21 éves, O. Szabolcs 29 éves és Sz. Norbert 41 éves bátonyterenyei lakosok, továbbá csoportosan elkövetett garázdaság miatt L. Lóránt 19 éves bátonyterenyei férfi ellen. A nyomozók Sz. Norbertet és O. Szabolcsot őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.