Megújult a Vegas.hu, Magyarország első legális online kaszinója

2018.10.10. 15:40

Október 10-től már új arculattal és kibővült tartalommal érthető el az új weboldal. A változások az oldal asztali számítógépekről és tabletekről elérhető verzióját érintik.

A Vegas.hu folyamatosan fejlődik. Az elmúlt másfél évben számos új funkcióval és játékkal bővültünk. Természetes volt, hogy saját tapasztalataink, valamint játékosaink visszajelzései alapján, a weboldalunk megjelenése is változni fog. A legfontosabb cél egy könnyebben áttekinthető regisztrációs folyamat kialakítása volt, ugyanakkor szerettük volna megtartani a törzsjátékosok számára már intuitív felületek struktúráját és logikáját is.

-– mondta el Mezősi Tamás, a kaszinó termékigazgatója. Az oldal első ránézésre kompaktabb elődjénél, a főoldalon egy összetettebb játékkereső rendszer várja az érdeklődőket, ahol a látogatók különböző kategóriák között böngészhetik a számukra szimpatikus asztali- és szlotjátékokat.
A játékok bemutatására szánt aloldalak izgalmasabbak, a játékosi profilok részletesebbek lettek.

A Vegas.hu 2017 áprilisában nyitotta meg kapuit, amelynél azóta is rendszeresek a több milliós nyeremények.Forrás: Origo

Ezen kívül megújultak a látogatók első lépéseit segítő, valamint a bónuszajánlatokat ismertető videós anyagok is.A magyar piacon egyedülálló fejlesztésekkel és magas színvonalú szolgáltatással továbbra is kiváló játékélményt biztosító Vegas.hu 2017 áprilisában nyitotta meg kapuit, amelynél azóta is rendszeresek a milliós nyeremények.