Családja szerint nem erőszakolták meg a 4 éves kislányt

pedifília gyermek gyerek bántalmazás családon belüli erőszak Hatékony módszerek a gyermekekre leső szexuális ragadozók és bántalmazók ellen
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Egy Cegléden élő román pár azért vitte orvoshoz a 4 éves kislányukat, mert eltört a lába. Ott derült ki, hogy a gyereknek vérzik a nemi szerve. Egy nőgyógyász is megvizsgálta és megállapította, hogy a gyereket megerőszakolták. A családtagok kizártnak tartják, hogy valaki közeledett volna a lányukhoz, szerintük attól vérzett a nemi szerve, mert ráesett a lábára egy több száz kilós súly – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A 4 éves kislány a szüleivel és a kistestvérével együtt él egy ceglédi munkásszállón. Szülei azzal vitték orvoshoz, mert a lábára ráesett egy 500 kilós súly.

Kiderült, hogy a combcsontja eltört, és a nemi szerve is vérzett, ezért egy nőgyógyász is megvizsgálta. Az orvos megállapította, hogy a kislányt megerőszakolták.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A Bors információi szerint a családdal együtt él az anya testvére is és a kislányok nagyapja is. Az apa egyik munkatársa szerint mindössze arról van szó, hogy a kislány lábára ráesett egy súly.

– mondta a munkatárs a lapnak, majd hozzátette, hogy azonnal orvoshoz vitték a lányt.

– mondta a férfi.

A munkatárs szerint a rendőrség az összes családtagot kihallgatta, az anya testvérét hazugságvizsgálóval is megvizsgálták, de nem bukott meg rajta.

A lapnak sikerült telefonon elérnie a lány apukáját:

– mondta az apa, majd hozzátette, hogy

kizártnak tartja, hogy megerőszakolták a lányát.

A 4 éves gyereket már kétszer megműtötték, a testvérét pedig a gyámhatóság elvette a szülőktől, és várhatóan a megsérült lány is nevelőszülőkhöz fog kerülni.

Ahogy korábban megírtuk, egy kislányt olyan brutálisan megerőszakoltak Cegléden, hogy még a lába is eltört.

A rendőrség szexuális erőszak miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást az ügyben. Úgy tudjuk, mindenkit kihallgatnak, aki a gyerek környezetében él, és feltehetően DNS-mintát is vesznek mindenkitől.