Így cenzúráz Soros blogja: titkolni kell a főnök érdekeltségeit

Ács Dániel, 444, újságíró
Vágólapra másolva!
A portál munkatársa pillanatok alatt kiszedte az amerikai milliárdos nevét egy másik balos laptól átvett anyagban. Utaljanak ki minden sajtóterméknek egy ilyen szemfüles, nagymunkabírású cenzort!
Vágólapra másolva!

A figyelmesebb olvasók ma délelőtt is egy élményszámba menő balliberális médiaösszjátéknak lehettek szemtanúi. A HVG megírta, hogy az Amnesty International nevű Soros-közeli szervezet az Alkotmánybírósághoz (AB) fordul a Stop Soros miatt, amit a 444 természetesen az elsők között vett át. A Soros-blog munkatársa nem sok energiát feccölt a dologba, gyakorlatilag 100 százalékos precizitással emelte át az anyag egyes részeit. A hangsúly a gyakorlatilag szón van, ugyanis volt egy erős hiányzó, ami kimaradt az átvett anyagból.

HVG (9:36)

Korábban a Magyar Helsinki Bizottság és a Soros György alapította Nyílt Társadalom Alapítványok is megtámadta Stop Sorost az Alkotmánybíróságon, illetve Strasbourgban, az Emberi Jogok Európai Bíróságán. Az Európai Bizottság pedig kötelezettségszegési eljárást indított a törvény miatt.

Forrás: HVG

444 (10:20)

Korábban a Magyar Helsinki Bizottság és a Nyílt Társadalom Alapítványok is megtámadta Stop Sorost az AB-n, illetve Strasbourgban, az Emberi Jogok Európai Bíróságán. Az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást is indított a törvény miatt.

Forrás: 444

Csodával határos módon éppen a Soros György alapította szóösszetétel maradt ki a Nyílt Társadalom előtt a 444 anyagából. Úgy látszik, már a Főnök megítélése sem a régi, ezért még egy Ctrl+C Ctrl+V anyagban sem szerepelhet a neve.

Itt az ideje jogszabályba foglalni, hogy minden sajtóterméknek járjon már egy-egy ilyen szemfüles, nagy munkabírású cenzor!