Az ellenzék nagy reménysége, a nőstény macskája nevében írogató gyurcsányista „újságíró", értsd propagandista, Homonnay Gergely ezúttal álhajléktalannak öltözve akarja provokálni a rendőröket. Közben meg olyan irgalmatlan és borzalmas mélyszegénységben és kirekesztettségben él, hogy két világkörüli luxusútja között botoxra is futja neki. Ezt onnét tudjuk, hogy ő maga dicsekedett erről Facebook-oldalán.

Homonnay Gergely ismét hírt adott magáról, de valami fura oknál kifolyólag Erzsi macskájáról nem.

Vajon mi lehet az állattal, hiszen a DK-s propagandista ezúttal (vélhetően humanoid, bár ez a posztból nem derül ki) ismerősöket keres, akik felöltöznének álhajléktalannak és közösen inzultálnák a magyar rendőröket.

Forrás: Origo

Saját bevallása alapján egyedül unatkozna, de adódik a kérdés, hogy miért nem viszi magával a macskát, hiszen emberi lény nyilván nehezen bírná ki vele.

Ezt sajnos nem tudjuk meg a közösségi oldaláról.

Azt viszont igen, hogy nyíltan lázad Magyarország törvényei ellen, sőt erre buzdít másokat is.

Következő posztjában ismét botox kezelésről és ráncfelöltéről ír.

Forrás: FACEBOOK

Ahogy az Origo azt már megírta, Homonnaynak ez lett a mániája. Hogy botoxolja magát.

Arról persze megint nem tájékoztat, hogy vajon a macskája kapott-e ilyen kezelést?Csupán azt közölte, hogy a ránctalanító kezelések után „senki nem fogja észrevenni", hogy szétesik a feje.

Aztán megtudhatjuk, hogy ettől senkinek nem lesz lárvaarca, kivéve talán a DK-s propagandistának.

Szerinte „frissnek és üdének fogsz látszani a másnapokon is, mint a kiszáradt libafos" – ez ám a kulturált megfogalmazás!

Homonnay egyébként a közösségi oldala alapján soha nem látszik frissnek és üdének, tehát ez nála egyértelműen nem vált be.