Itt a videó, hogy pózolt Sorossal a másik álfilantróp, Bono

Vágólapra másolva!
Előbb több kép, majd egy videó is előkerült arról, ahogy Bono, a U2 évtizedek óta színpadi lázadásból élő énekese Soros Györggyel pózolt a világgazdasági fórumon (hol máshol lázadna egy rockénekes).
Vágólapra másolva!

Aztán Bono újabb magaslatokra hágva az Európai Parlamentbe is elment, ahol aggódott egy sort a nacionalizmus létezése és az internacionalizmus hiánya miatt. Meg arról is előadta vízióit, hogy az Afrikából Európa felé áramló migráció milyen hirtelen lehetőség.

A nyílt légkörű Soros-Bono találkozóról a Magyar Idők már korábban megosztott egy képet, most pedig a Tűzfalcsoport egy videót is közzétett.

Így már érthető, hogy a magát nagy filantrópnak maszkírozó Bono hirtelen miért érzett olyan nagy aggodalmat a magyar demokrácia iránt, és miért éppen úgy, ahogy Soros. Az ír Bono filantrópiájára persze árnyékot vetett, amikor 2006-ban kiderült róla, hogy az adóoptimalizáláshoz is feltűnően jól ért. Írországban megszűnt ugyanis az addigi kedvező adózási lehetőség, és gyorsan átmenekült Hollandiába, mert ott kevesebb adót kell fizetni. Emiatt évekig magyarázkodott, a Le Parisiennek például azt mondta, hogy (lelkileg) megsérült a támadások miatt.

Mindenesetre, azért maradt Hollandiában.