A párt fiatal tehetsége megmutatta, létezik szint a DK hordópüfölő-ellenállási akciója alatt is: közösségi oldalán kutya-, és macskafejet rajzolt a Fidesz-székházhoz kivezényelt, magyar rendőrök fejére. Elég nagy mélypont.

Tegnap estére valóságos tömegszórakoztatásba csapott át a Jobbik frissen meghirdetett nemzeti ellenállása, hiszen a Bródy Sándor utcában megtartott október 23-ai rendezvényüket követően ellenállók tömegének egy része (értsd: 200 fő) átbattyogott előbb a Kunigunda utcai MTVA-székházhoz, később a Fidesz-székházhoz, és mindenféle hirtelen felindulástól mentesen rendesen megdobálták tojással az épületeket. Az eseménysor talán legszórakoztatóbb pillanata az volt, amikor Káló Gergely, a Jobbik újbudai választókerület elnöke előbbi helyszínen megunta a párt fizetett alkalmazottainak türelmetlenségét, akik már jóval korábban dobálóztak volna, és a következőt mondta nekik:

Majd akkor dobálunk (szerk.), ha Szaszi szól! Ha Szaszi szól!

A spontán tömegfelháborodást tehát személyesen Szaszi, azaz Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója felügyelte, majd parancsszóra repültek a tojások. Az év magyar vígjátéka kategóriában simán tarolnának ezek a jelentek, amelyekben Szabó mellett kulcsszerepet vállalt Bana Tibor, jobbikos parlamenti képviselő is. A Soros-féle TASZ választási konferenciáján a pártját képviselő politikus alighogy le tudta a bajai Jobbik nyolcfős csúcsrendezvényén való szónoklást, máris a fővárosban termett, ahol képtelen volt a zsebébe rakni mobiltelefonját, annyi képet készített, mint egy egész japán turistahadosztály.

  1. Bana Tibor a Vas megyei nemzeti ellenállókkal pózol a Bródy Sándor utcában,
  2. Bana Tibor bal térdét behajlítja az összematricázott MTVA logója előtt Szávay István képviselőtársa társaságában,
  3. Bana Tibor rendőrsorfal előtt szónokol.

Ha még soknak is tűnik az egy napra eső tüntetésekről készült képek száma, nem feltétlenül van vele probléma, hiszen politikusként érthető, ha szereti a rivaldafényt, a népszerűséget és a politikai akciókat. Csakhogy tegnapi negyedik, a Fidesz-székháznál készült képével a Volner János által az „elnökség kávéfőző kislányának" nevezett politikus erősen túllépett egy határt.

Forrás: Facebook

Ugyanis Bana a nemzeti ellenállás közepette, a bajai sikerünnepséget követően még egy kiadósat is gúnyolódott a rendőrökön. A politikus legújabb profilképére a kivezényelt rendőrök (akik semmiről sem tehettek) egy-egy állatfejet kaptak, egész pontosan egy vicsorító kutyát és egy meghökkent macskát. 

Egyvalamire legalább jó volt a dolog: a Jobbik ifjú tehetsége megmutatta, létezik szint a Demokratikus Koalíció hordópüfölő-ellenállási akciója alatt is.