Itt van Orbán Viktor ünnepi videója

ORBÁN Viktor
Budapest, 2018. október 23. Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 62. évfordulóján tartott megemlékezésen a fővárosi Terror Háza Múzeumnál 2018. október 23-án. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Akik az Európai Uniót birodalommá akarják formálni, mind bevándorláspártiak - címen osztotta meg legújabb videóját Orbán Viktor kormányfő a közösségi oldalán. 
Vágólapra másolva!

A májusi európai parlamenti választások eldöntik, merre forduljon Európa szekere, és az európai népeknek jövőt kell választaniuk - mondta Orbán Viktor miniszterelnök.

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 62. évfordulóján tartott megemlékezésen a fővárosi Terror Háza Múzeumnál Forrás: MTI/Kovács Tamás

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján a Terror Háza Múzeum előtt tartott beszédében a kormányfő hangsúlyozta:

mi, magyarok sem maradhatunk csöndben.

Ha bizonytalanul szólnak a harsonák, a legfontosabb és legigazabb ügy köré sem tudunk felsorakozni - mondta. A kormányfő most videót osztott meg az eseményről a közösségi oldalán.