Szavazzon Ön is, hogy ki nyerje a legszebb menyasszony címet

Az év legszebb menyasszonya
A tavalyi év döntősei.
Vágólapra másolva!
Csak tizenkét lány juthat be a területi döntőbe, közülük egyet a közönség szavazhat be a legszebbek közé – már elindult a szavazás az Esküvő Okosan által szervezett  „2019 Legszebb Menyasszonya” dunántúli fordulójában. Hamarosan újabb régiókban is lehet nevezni a megmérettetésre.
Vágólapra másolva!

A tavalyi nagy siker után ebben az esküvői szezonban is megrendezik a Magyarország Legszebb Menyasszonya versenyét. Három régióban lehet nevezni a versenyre, a dunántúli régió nevezése már lezárult, így elindulhatott a közönségszavazás.

A 12 szebbnél szebb területi döntőbe jutó menyasszony közül egyet a közönség szavazhat be a nívós eseményre.

A közönség egészen október 31-ig voksolhat kedvenc menyasszonyára.

11 lányt az Esküvő Okosan szakmai zsűrije juttatja majd a regionális középdöntőbe. A zsűriben idén is neves szakemberek ülnek, ők döntenek majd arról, hogy ki jut a döntőbe, és arról is, hogy végül ki lesz 2019 legszebb menyasszonya.

Halász Éva menyasszonyiruha-tervező gyönyörű kreációiban ismét felvonulnak majd a legszebb lányok. Takács Norie szépségszakértő tanácsaival is segíti majd a menyasszonyokat. Zsidró Tamás mesterfodrász pedig a zsűrizés mellett segít megtalálni a lányokhoz leginkább illő csodálatos frizurákat.

Idén már három regionális forduló is nagyszabású keretek között, fantasztikus helyeken várja majd a régió legbájosabb menyasszonyait, hogy aztán a versenysorozat végén, az országos döntőn már csak a legszebb 12 lány mérje össze szépségét, természetességét, azonosulását menyasszonyszerepével.

– mondta Kiss Péter, a verseny egyik szervezője, az Esküvő Okosan ügyvezetője.

A verseny a luxuskörülmények között lebonyolított döntő mellett értékes nyereményekért, esküvői szolgáltatásokért folyik majd.

A tavalyi év döntősei Forrás: Origo

A tavalyi győztes, az azóta már menyasszonyi státuszból kilépett Simonfai-Moravszki Enikő minden percét élvezte a versenynek, a nyereményeknek és persze a médiaszerepléseknek is. Érdemes tehát figyelni a szépségverseny weboldalát, hiszen hamarosan a kelet- és közép-magyarországi, valamint a Pest megyei és budapesti menyasszonyok nevezése is indul.