"Megmondtam, hogy megdöglesz, szétütöm az agyadat!"

Vágólapra másolva!
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség gyilkossági kísérlet miatt kezdeményezte a 21 éves és az 57 éves férfi, valamint az 50 éves és a 29 éves nő letartóztatását.
Vágólapra másolva!

2018. október hónap második felében Miskolc számozott utcáinak egyikében álló házban töltötte a délutánt egy 5 fős társaság. Ittak és zenét hallgattak. Csatlakozott hozzájuk egy 21 éves férfi, aki a nyomozók szerint a társaság tagjaival fölényesen és kihívóan viselkedett. Az egyik korábban már ott lévő férfit vita után verekedni hívta. A kihívott fél nem félt, ezért kiment vele az utcára, ahol viszont három másik ember várta. Mind a négyen rátámadtak – olvasható az Ügyészség.hu oldalon.

A férfi fejét ütötték. Két férfi baseballütőt használt, a két nő pedig kézzel ütötte, ahol érte.

Egyszer az egyik támadó, egy 57 éves férfi a baseballütővel olyan nagy erővel megütötte a tarkóján az áldozatot, hogy az eszméletlenül a földre rogyott, és nem mozdult.

A gyanúsítottak a támadás közben azt kiabálták, hogy

illetve

A férfi közvetlenül életveszélyes sérüléseket, nyílt koponyatörést és koponyaűri vérzést szenvedett.

A támadókat elfogták, letartóztatták, most a vádlottak padjára állítják. Ha bűnösnek találják őket, akár 15 évet is kaphatnak a támadásban részt vevők, akik előzetes letartóztatásban várják a folytatást.