F. Ferenc az anyjának mesélte el a börtönben, hogy pontosan hogyan gyilkolta meg a 8 éves Adriennt. Elmondása szerint egy másik ember is vele volt azon a májusi estén – írja a Bors.

A 16 éves gyilkos fiú új vallomásra készül. Ezúttal olyan dolgok derülhetnek ki, amiket eddig elhallgatott a rendőrség elől. F. Ferencet az anyja sűrűn látogatja, neki már elmondta, pontosan hogyan történt a gyilkosság – írja a Bors.

Ennek ellenére az anyja nem látja gyilkosnak a fiát. 

Forrás: police.hu

„Én továbbra is hiszek a fiam ártatlanságában. Rendszeresen látogatom a börtönben, ilyenkor nagyon sokat szoktunk beszélgetni. Egy ilyen alkalommal árulta el a teljes igazságot, hogy mi történt azon a borzalmas napon. Ferenc azt mondja, nemcsak ő és Adrienn volt ott az erdőben, hanem még egy ember. Ő találhatta ki, hogy mit csináljanak a kislánnyal. A fiam annyira félt eddig, hogy ezt senkinek nem merte elmondani, sőt, a rendőrségnek is csak azután tálal majd ki, hogy velem megbeszélte” – mondta a gyilkos fiú anyja, akinek elmondása szerint az egész élete tönkrement az ügy miatt.

Forrás: --

A fiam börtönben, a házból pedig el kellett jönnünk. Most egy ismerősömnél húzom meg magam a lakótelepen, ahova néha a férjem is felnéz. Jelenleg nem dolgozom, de lehet, hogy idővel visszamegyek közmunkásnak – tette hozzá az asszony.

Ahogy azt korábban megírtuk, májusban F. Ferenc elcsalta rollerezni a 8 éves Adriennt.

Később egy patak partján betörte a lány koponyáját, levetkőztette, majd meg akarta erőszakolni, de meggondolta magát, és bedobta a vízbe.

A 8 éves lány megfulladt. Adrienn apja hívta rendőrséget, mert órákig hiába keresték a gyereket. Az egyik hajnalban a vilonyai zsilipnél találták meg a holttestét.