Lendvai Ildikó beült egy budiba interjút adni

Vágólapra másolva!
Lendvai Ildikó, az MSZP volt elnöke volt az első politikusvendége a Magyar Nemzeti Budi TV-nek, amit a bevándorláspárti Migration Aid kitalálója, Ujhelyi Sándor alapított.
Vágólapra másolva!

Lendvai Ildikó, az MSZP volt elnöke egy budiban ülve adott interjút Ujhelyi Sándornak az úgynevezett Magyar Nemzeti Budi TV-ben - az erről szóló videóra a Demokrata bukkant rá. Ujhelyi Sándor egyébként a bevándorlást megszervező Migration Aid kitalálója. A teljesen szürreális elképzelés, miszerint a riporter és az interjúalany egy budiban ülnek ketten, egymás mellett trónolva, elvileg humor akarna lenni, de valójában inkább siralmas látlelet arról, hol tart ma az ellenzék.

A beszélgetésnek több csúcspontja is volt, ezekből érdemes egy kicsit szemezni: Legnagyobb fájdalmamra az összefogás kezdett szitokszóvá válni, holott anélkül nem fog menni - mondja Lendvai. Majd pedig a volt szoci elnök keményen nekiment a forradalmár Márki-Zay Péternek.

Ujhelyi Istvánnak a Budi TV-ből üzent Lendvai Ildikó Forrás: Origo

„Pista, Pista, légy szíves, gyere a Budi TV-be!”

A beszélgetés egy pontján Ujhelyi István szoci EP-képviselő országgyűlésbéli beszédét dicsérték egymásra licitálva, az ezt követő, Ujhelyi Istvánhoz intézett mondatokat a gondolatok csonkítása nélkül közöljük:

– Ujhelyi Sándor: Pista, haragszok rád, mert többször hívtalak, és még egyszer se jöttél el ide a stúdióba.

– Lendvai Ildikó:

Politikus azért sem akar [beülni a budiba], nemcsak egy nő nem akar, nehogy azt mondják, na, lehúzhatod magad a budin.

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg.