Főpróbát tart a Soros-hálózat a Balkánon és Közép-Amerikában

Richard Holbrooke And Pakistan's Foreign Minister Discuss Flood Response afghanistan DIPLOMAT disaster FLOOD floods POLITICS TERRORISM UN GettyImageRank2
NEW YORK - AUGUST 19: George Soros, founder and chairman of the Open Society Institute and a billionaire investor, speaks at a forum addressing the global response to the flood in Pakistan at the Asia Society August 19, 2010 in New York City. The devastating flood, one of the worst in Pakistan's history, has affected about one-fifth of Pakistan's territory and left over 4 million homeless. Spencer Platt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A balkáni migránstömeg és a közép-amerikai Soros-expressz is a bevándorláspártiak főpróbája - minderről Hollik István beszélt. A Fidesz-frakció szóvivője közölte, bármilyen nagy erőkkel is kell megküzdeni, a magyar kormány és az Országgyűlés érvényt szerez a magyar emberek azon akaratának, amit kinyilvánítottak az április 8-i parlamenti választáson.
Vágólapra másolva!

A bevándorláspárti erők főpróbájának minősítette a balkáni migránstömeget és a Soros-expressznek nevezett, Közép-Amerikából az Egyesült Államok felé menetelőket a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője.

Hollik István közlése szerint a Soros-hálózat és a vele szövetséges politikai erők ezzel is arra törekednek, hogy a migráció legálissá, automatikussá váljék, és a nemzetállamok mondjanak le a határvédelem jogáról.

Főpróbát tart a bevándorláspárti Soros-hálózat Forrás: AFP/2010 Getty Images/Spencer Platt

A szóvivő hangsúlyozta: bármilyen nagy erőkkel is kell megküzdeni, a magyar kormány és az Országgyűlés érvényt szerez a magyar emberek azon akaratának, amit kinyilvánítottak az április 8-i parlamenti választáson.

A szóvivő szerint várhatóan

a nemzetközi média figyelmét kihasználva konfliktust akarnak provokálni az amerikai hatóságokkal, ahogy azt tették a röszkei zavargások alkalmával is.

Ezzel pedig kényszeríteni akarják az amerikai hatóságokat, hogy mondjanak le a határvédelem jogáról - mutatott rá.

Mindennek keretében a Soros-hálózat a migráció emberi jogként való elfogadtatásán dolgozik az ENSZ-ben, Brüsszelben és az Európai Parlamentben egyaránt. Így akarnak bevándorlókontinenst csinálni Európából, így akarják destabilizálni az ugyancsak bevándorlásellenes amerikai kormányt is - figyelmeztetett Hollik István.