Halálos baleset az M5-ösön

baleset
Újhartyán, 2018. október 29. Ütközésben megsérült kamion és kiszóródott rakománya az M5-ös autópályán Újhartyánnál a Budapest felé vezető oldalon 2018. október 29-én. Az áruszállító egy tartálykocsival ütközött össze. A balesetben a kamion 48 éves utasa halt meg. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Két kamion karambolozott az albertirsai lehajtó közelében, ahol lezárták a baleset helyszínét.
Vágólapra másolva!

Összeütközött egy tartálykamion és egy másik tehergépkocsi az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 44. kilométerszelvénynél, az albertirsai lehajtó közelében. Az egyik járműbe beszorult egy ember.

Ütközésben megsérült kamion és kiszóródott rakománya az M5-ös autópályán Újhartyánnál a Budapest felé vezető oldalon Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Őt a műszaki mentést végző dabasi és monori hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsokból, majd átadták a mentőknek, de az életét már nem lehetett megmenteni, belehalt a sérüléseibe.

Az egységek áramtalanították a járműveket. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Kiérkezett az esethez a fővárosi katasztrófavédelmi mobil labor is.

Biztonsági okokból százméteres sugarú körben lezárták a baleset helyszínét, az intézkedés a sztráda mindkét oldalát érinti.

Az áruszállító egy tartálykocsival ütközött össze. A balesetben a kamion 48 éves utasa halt meg Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Friss:

Újra járható az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldala, a főváros irányába viszont továbbra is lezárás van érvényben - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő délután a honlapján.