A legfőbb ügyészhez fordult a Fidesz a Migration Aid párttá alakulása miatt

2018.11.06. 12:03

A Fidesz bevándorlásellenes kabinetje közérdekű bejelentéssel fordult a legfőbb ügyészhez a Migration Aid párttá alakulásával összefüggésben - közölte Németh Szilárd kabinetvezető kedden a Legfőbb Ügyészség előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Azt kérjük a legfőbb ügyésztől, vizsgálja meg, hogy a Migration Aid, ez a Soros által kitartott, bevándorlásszervező, magát civilnek nevező tömörülés, párttá alakulásával törvényesen működik-e

- nyilatkozta a kormánypárti politikus.

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkáraForrás: Origo

Németh Szilárd felidézte, hogy maga a szervezet vezetője jelentette be augusztus végén, hogy Éjjeli Őrség néven párttá alakulnak, és továbbra is folytatni kívánják a bevándorlást szervező tevékenységüket. A Fidesz szerint a párt létrehozásának a célja, hogy a bevándorlási különadót ne kelljen megfizetniük - tette hozzá Németh, aki megjegyezte, hogy ez jellemző minden egyes Soros-szervezetre.

A Fidesz teljes egészében törvénytelennek tartja mindezt, és úgy gondolja, Magyarországon senki sem érezheti magát törvények felett állónak. Ha adófizetési kötelezettsége van bármely magyar munkavállalónak, munkaadónak vagy vállalkozónak, akkor Soros György sem húzhatja ki magát ez alól - jelentette ki a politikus, megjegyezve: ugyanakkor azt is tudják, hogy ezen szervezeteknek, amelyek Soros György csíkzsebéből kandikálnak elő, minden egyes lépésük arról szól, hogy Európába egyre több bevándorlót tudjanak behozni.
Ennek ellen kell állni. A bevándorlásellenes kabinet folytatja a Soros-pénzek követésére irányuló monitoringtevékenységét. Az tapasztalható ugyanis, hogy a Soros-pénzek előbb-utóbb mindig valamilyen bevándorláspárti erőnél kötnek ki - tette hozzá Németh Szilárd.