Beszállt egy idős házaspár autójába, azóta nem találják a fiatal lányt

2018.11.06. 20:02

Négy napja veszett nyoma annak a 17 éves lánynak, aki pénteken Bajáról indult haza, de ahelyett, hogy buszra szállt volna, állítólag beült egy idős házaspár autójába, akik segítséget kértek tőle. Papp Erikának a Tolna megyei Bátaszéken kellett volna másik buszra szállnia. A családja kétségbeesetten keresi a kamaszlányt. 

 

 

 Az eltűnt lány húga, Papp Barbara a Blikknek  elmondta, hogy testvére Baján volt a barátjánál. Onnan kellett volna elindulnia egy 14:30-kor induló busszal Bátaszékre. 

Ott viszont elvileg egy idős pár autójába szállt: az egyik barátjának írt egy üzenetet, hogy a sárga, talán Volkswagennel utazó páros éppen benzinkutat keresett. A testvérem, Erika segíteni szeretett volna rajtuk, megpróbálta a párt a kúthoz navigálni, legalábbis az utolsó üzenete szerint" – tette hozzá 15 éves lány.

Azóta semmit nem tudnak a fiatal lányról. Amikor telefonon próbálták elérni őt, folyamatosan foglaltat jelzett a mobilja, szombat óra pedig ki van kapcsolva. A rendőrségen jelentették az eltűnést, de a család is keresi a lányt. 

Sosem történt még olyan, hogy több napra eltűnik, vagy, hogy nem lehet elérni telefonon. Ráadásul ez az üzenet, miszerint egy idős pár autójába ült, még rejtélyesebbé teszi az eltűnését, iszonyúan aggódunk érte. A rendőrök elvileg végigpásztázták az összes kút kamerafelvételét, de azt a bizonyos sárga autót, amit a nővérem emlegetett, sehol nem látták"

Papp Erika körülbelül 155 cm magas, hosszú, szőke hajú és kék szemű, átlagos testalkatú lány. A szája mellett, a bal oldalon egy kis anyajegy van az arcán. 

Eltűnése napján piros tornacipőt, bordó, prémes kapucinjú kabátot, szürke, hosszú ujjú blúzt viselt

 A család tagjait azóta már több városból is felhívták, de eddig egyik telefonáló sem tudott olyan információt mondani, amely segített volna előkeríteni az eltűnt lányt.