A Taxiplus 64 éves sofőrjét májusban támadta meg az egyik utasa, akit a Nagyvárad térnél vett fel. A 32 éves férfi 30-szor szúrta meg a nyugdíj előtt álló férfit, aki ezek után saját magának hívott segítséget. Az akkor készült képek jól mutatják, milyen vérengzés volt az autóban - írja a Bors

Pár hónap alatt szinte teljesen felépült az a 64 éves taxisofőr, akit májusban késelt meg egyik utasa.

Forrás: Bors

A kezem még kissé nehezen mozog, de rendben vagyok. A gyógyulás három hónapig tartott, a gyógytornát pedig nemrég hagyhattam abba, így augusztus végén már vissza is tértem dolgozni. A család maximálisan mellettem áll, a kollégák is megünnepeltek – mondta a Borsnak N. Béla, majd hozzátette, hogy mentálisan rendben van, nincs benne rossz érzés és félelem sem.

Forrás: Bors

A támadás az autó belsején is mély nyomokat hagyott, valószínűleg soha nem lesz olyan állapotban, mint előtte volt.

Nyolc napig kellett takarítani az autót belülről, de már sosem lesz az igazi. A vágásnyomok még látszanak az ülésen – magyarázta a férfi a lapnak.

Forrás: Bors

Ahogyan korábban megírtuk, május 25-én hajnalban, a TaxiPlus egyik sofőrje felvett egy utast a Nagyvárad téren. A kapucnis férfi útközben rátámadt a sofőrre, és összesen 30-szor megszúrta a nyugdíj előtt álló sofőrt. 

Forrás: Bors

A támadó az Ady Endre térnél szállt ki a taxiból az összes bevétellel együtt. Elmenekült. A sofőrnek volt annyi lélekjelenléte, hogy segítséget hívjon. A mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba N. Bélát. A rendőrök még aznap, Vecsésen elfogták a támadót.