Futás közben támadta meg Makai Viktória hétszeres bajnok futónőt H. István. A támadó meg akarta erőszakolni a többgyerekes anyát, akit végül a férje mentett meg. A 37 éves férfit a rendőrség nem sokkal később az otthonában elfogta, ahol teljesen pucéran próbált elbújni.

A támadás után Makai Viktória elmondta a rendőröknek, hogy ismerős volt neki a férfi az egyik közeli boltból. A rendőrség egyből ott kereste a férfit. Az ott dolgozó üzletvezető elmondta a rendőröknek, hogy H. István felesége nemrég azt kérdezte tőle üzenetben, hogy mi történt a férjével, mert véresen ment haza egy céges rendezvényről – írja a Faktor.

A rendőrök egyből a H. István házához mentek, ahol a férfi felesége nyitott nekik ajtót. A támadót a kamrában találták meg, egy hűtő mögött próbált meg elbújni teljesen meztelenül, a ruháit ugyanis a támadás helyszínen hagyta.

Ahogy korábban megírtuk, Makai Viktória futónőt októberben futás közben egy férfi megpróbálta megerőszakolni. Az aktus csak azért nem sikerült, mert H. Istvánnak nem volt megfelelő erekciója. A kétgyerekes anyját a férje mentette meg, aki a nő után indult.

A 37 éves férfit nem sokkal a támadás után elfogta a rendőrség, jelenleg előzetes letartóztatásban van.