Rettegés uralkodik a Jobbikban

Volner János Toroczkai László Fülöp erik Vona Gábor Jobbik
Vágólapra másolva!
Országos szinten volt jellemző a Jobbik gyanús pénzmozgása, továbbá konkrétan tizenöt embert tudna mondani, akik hajlandóak lennének tanúskodni, hogy ők is fizettek be pénzeket – mondta a volt szekszárdi jobbikos önkormányzati képviselő az egykori radikális párt körüli gyanús pénzmozgásokkal kapcsolatban az Echo TV-ben.
Vágólapra másolva!

Szabó Balázs hozzátette, nyilvánvaló, hogy nagy a pánik a Jobbikban, ami abból is látszik, hogy Z. Kárpát Dániel és Mirkóczki Ádám többször is azt mondták, hogy jogi eljárást fognak indítani ellene, de ez a mai napig nem történt meg.

– tette hozzá Szabó.

A Volner János körül alakuló „hadsereg” szerveződése miatt pedig rettegés uralkodik a pártban. Elmondása szerint Sneider Tamás pártelnökkel az élen a Jobbik kijátszotta a nemzeti radikális oldalt Soros György és a balliberális oldal kezére.

Azok a jobbikosok, akik most tanúskodnának, áldozatok, akik előtt most vált nyilvánvalóvá, hogy feketepénzek voltak az egykor radikális pártban.

– mondta.

Darabokra hullik a Jobbik Forrás: Origo

Ugyan a feljelentést ismeretlen tettes ellen tették, a volt önkormányzati képviselő szerint a felelősségre vonást a pártigazgató, Szabó Gábor nem kerülheti el. A pártból sokan szeretnének távozni, de a vezetés nem engedi őket kilépni. Van, aki egy éve vár ara, hogy elhagyhassa a pártot.

– fogalmazott.

Elmondta, hogy a vezetésnek teljesen mindegy, hogy milyen színvonalú emberek alkotják ezentúl a Jobb-tagságot, a lényeg, hogy a létszám meglegyen, és ezzel tudják kifelé mutatni, hogy ők még erősek, pedig az egész rendszer recseg-ropog.