Napi szinten jelentgetik fel egymást a felek, most éppen a Jobbik volt a kezdeményező fél. Utóvédharcok a Jobbik romjain.

Zajlik az élet a Jobbikban: a párt csalás, sikkasztás és

hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentéstSzabó Balázs volt szekszárdi Jobbik-elnök, önkormányzati képviselő ellen.

A szervezet álláspontja szerint Szabó jogellenesen köthetett szerződéseket, miközben pénzügyi visszaélésekkel vádolta meg egykori közösségét. Meglátásuk szerint mindez több bűncselekmény elkövetésének gyanúját is felveti.

Mostanában a korábbi, és jelenlegi jobbikos politikusok körében kifejezetten divatos lett egymás FELJELENTÉSE. Október közepén fordított volt a helyzet: Szabó Balázs a Jobbikon belüli gyanús pénzmozgások miatt tett feljelentést. A politikus állítása szerint

csak az ő régiójában 8-10 millió forint érkezett a Jobbik pártigazgatóján keresztül, amit a tagok fizettek be a pártkasszába.

Hogy ezek a pénzek honnan érkeztek, korábban nem volt világos számára, azonban mostanában kezdett körvonalazódni számára, hogy több száz befizetője is lehetett a Szabó Gábor pártigazgató által küldött összegeknek.

Most vált biztossá, hogy Lajos által csomagolt rántott hús volt Szaszi nejlonzacskójában

- írta korábban Szabó közösségi oldalán, amivel kirobbantotta a választás utáni pártfinanszírozási botrányt. 

Hogy a Jobbikból távozók és pártban maradók között minden eddiginél jobban eldurvult a helyzet, azt Volner Jánosnak korábbi pártjával való csörtéje is megmutatja. Miután a politikus egyik magánlevelét - amelyben bizonyos előnyöket kért - a Jobbik-közeli Gulyás Balázs, amúgy "független filmrendező" az ATV élő adásában felolvasta, a politikus a párt frakciójától érkező magas fizetésekről, és ennek furcsa módszereiről tálalt ki. A Jobbik nem hagyta szó nélkül Volner akcióját, és perrel fenyegette meg.