A gyilkosság másnapján visszatérhetett a gyilkos VV Fanni lakásába

2018.11.14. 08:21

Megdöbbentő, eddig sosem hallott részletek derültek ki VV Fanni halálával kapcsolatban- számol be szerdai számában a Blikk.

Mintha egy fordulatos, hátborzongató krimi elevenedne meg, ugyanis kiderült, hogy a feltételezett gyilkos másnap visszatért a bűntett helyszínére.

A napilapnak egy, a neve elhallgatását kérő, az ügyet jól ismerő személy számolt be arról, hogy a nyomozás jelenlegi eredményei szerint mi is történhetett szinte napra pontosan egy éve, amikor a Való Világ egykori szereplőjét meggyilkolhatták.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztottákForrás: Facebook/Origo

Fanni egy hétfői napon tűnt el az otthonából. A gyanú szerint a férfi levitte a lány holttestét a mélygarázsba, ott betette az autója csomagtartójába, majd elvitte Siófokra. Ám a történetnek itt még nincs vége, ugyanis a férfi másnap visszament Budapestre. Mivel előző nap magával vitte Fanni kulcsait, ezért könnyen be is jutott a lakásba. Jól látszik minden a kamerák felvételein, pedig próbált rejtőzködni. Fekete, kapucnis pulóvert viselt, az ujját pedig jól lehúzta, hogy sehol ne hagyjon ujjlenyomatot, de még így is jól felismerhető a felvételeken – kezdte a Blikknek az informátor, aki azt is elárulta, hogy miért mehetett vissza a férfi.

Az előzetesben lévő B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanakForrás: facebook/ Origo

Valószínűleg rendet rakott, eltüntethetett minden nyomot a lakásban. Előző nap sietősen távozott a lakásból, nem jutott ezekre ideje, utána viszont jó sok időt töltött bent. Még az sem zavarta, hogy valaki kopogtatott az ajtón, Fannit keresve. Akkor könnyen lebukhatott volna – nyilatkozta a lapnak a név nélküli informátor. Az ügy részleteiről bővebben a Blikk szerdai számában olvashat.