Tordai Bence feltűnési viszketegségéről tett újfent tanúbizonyságot mai performansza az Országgyűlésben. A képviselő a civil törvénnyel kapcsolatban annyit tudott mondani, hogy CÖF.

A Párbeszéd képviselője nagyot akart ma is alakítani a parlamentben, de azon kívül, hogy hülyét csinált magából, érdemben nem tudott hozzászólni a témához. A civil törvény módosításával és a kormánypárt civilekhez való hozzáállásával szeretett volna a képviselő, valami nagyot és okosat mondani, de nem sikerült.

Mindösszesen annyit mondott, hogy CÖF, CÖF, CÖF.

A képviselő humor bonbonja akkor ért véget, amikor a házelnök figyelmeztette, hogy ne bohóckodjon és felszólította, hogy a következő figyelmeztetésnél kizárja a vitából. A vakmerő politikus CÖF-fözött még egy utolsót, majd csöndben lekullogott a pulpitusról.

Tordai BenceForrás: MTI/Mohai Balázs

Az igencsak egyhangúra sikeredett felszólalás már csak azért is érdekes, mert az LMP-ben szocializálódott, azóta a Párbeszédben politizáló képviselő korábban kommunikációs igazgatója és szóvivője volt a törpepártnak. A felszólalásból ugyan nem derül ki, mivel jobb kommunikációs szakember párttársainál Tordai, aki nem először bizonyítja be,

hogy nem a megfelelő színtéren produkálja magát.

Korábban Orbán Viktort sem tudta a házszabályoknak megfelelően megszólítani a jelek szerint dühből politizáló ellenzéki politikus és Orbán pártelnök úrnak szólította a miniszterelnököt.