Megúszhatja a börtönt a férfi, aki meg akarta erőszakolni Makai Viktóriát

2018.11.16. 12:14

A férfit azért menthetik ügyvédje szerint, mert a támadáskor úgynevezett kóros részegség állapotában volt – tudta meg a Tények. A férfi nemcsak megerőszakolni akarta a nőt, hanem brutálisan meg is verte.

Az eljárás során korábban indítványozásra került szakértő kirendelése a kóros ittasság, részegség megállapítására vagy kivizsgálására vonatkozóan. Ezzel kapcsolatban ígéretet kaptunk a rendőrségtől, hogy ennek az indítványnak eleget fognak tenni. De hogy ez a mai napig megtörtént-e, sajnos nem tudjuk – mondta a Tényeknek Vidákovics Béla Zsolt, a férfi ügyvédje.


A férfi ügyvédje azért szeretné, ha megvizsgálnák a férfit, mert a ismerősei szerint soha nem volt agresszív, kifejezetten visszahúzódó embernek ismerték őt. Első kihallgatásán azt mondta, nem emlékszik a támadásra, és bár később beismerő vallomást tett, magyarázatot nem tudott adni a tettére.

Makai ViktóriaForrás: Facebook/Makai Viktória

Makai Viktória ultrafutónőt október 14-én támadta meg a 37 éves férfi, aki egy céges buliból tartott hazafelé a Jászberényi úton. Bár megerőszakolni nem tudta – egyes hírek szerint azért, mert nem volt erekciója –, brutálisan megverte.