Vona nem bír leállni, lúzerképzést indít

Vona Gábor, választás 2018
Vágólapra másolva!
Az aktív politikusból lett bukott pártelnök, majd vlogger, most pedig az előadói képességéit fitogtató Vona Gábor nettó hétezer forintért mondja el a tutit, ami a korlátlan kávé-, tea- és vízfogyasztást is magába foglalja. Nagyvonalúsága mellé hangsúlyozza: „ha elméleti tudásra vágysz, ne gyere, akkor maradj otthon és olvass sokat”.
Vágólapra másolva!

Úgy tartja a mondás: aki nem tudja, az tanítja. Úgy tűnik, Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke most, hogy egykori pártja romokban, a csúnya bukás után elhagyva a süllyedő hajót új babérokra tör, új pénzkeresési lehetőséget fedezett fel, és nem áll meg a vloggerkedésnél, ugyanis

politikai kurzust indít.

A workshopon húszévnyi politikai tapasztalatát kívánja megosztani az egybegyűltekkel. Promóciós videójában elmondja, hogy az ő vezetése alatt lett az 1 százalékos pártból a legnagyobb ellenzéki párt. Azt sajnos nem teszi hozzá, hogy szintén az ő vezetése alatt kezdett el a Jobbik balra fordulni és váltotta fel a radikális nézeteket a néppártosodás,

ami a párt mostani széthulló állapotához és a belső viszályokhoz vezetett.

Vona Gábor Fotó: Szabó Gábor - Origo

Lelkesítőjében úgy fogalmaz: „Ha gyakorlati tudásra vágysz, ha valóban akarod fejleszteni a politikai képességeidet, akár mert már most politikus vagy, akár mert annak készülsz, akár mert civil közélettel foglalkozol, akár mert az életedben hasznosnak érzed, ha tudod, miképpen működik a politika, vagy akár csak azért, mert fejlődni szeretnél, akkor itt a helyed.”

Érdekes ezt olvasni annak fényében, hogy a Jobbik szóvivője, Jakab Péter gyakorlatilag hisztérikus állapotba került korábban az Echo TV stúdiójában, amikor a párt jelenlegi kilátásairól és botrányairól kérdezték. Továbbá az sem professzionális politikai magatartásra utal, hogy a Jobbik ózdi polgármestere, Janiczak Dávid anális szexszel fenyegette meg női beosztottját, vagy hogy a Jobbik alelnöke, Stummer János szerint a pártban prostitúciós módszerekkel alkalmaztak gyakornokokat.

A történetek tükrében Vona Gábor a workshopot

nyugodt szívvel tarthatná volt kollegáinak,

mert úgy tűnik, a szebb napokat is látott Jobbikban bizony elférne a stratégiaalkotás, vezetési szempontok, kommunikáció- és közösségfejlesztés, amit a volt pártelnök repertoárjában kínál, és ami szerinte az élet minden területén hasznosítható. Nettó hétezer forintért.