Vona nem bír leállni, lúzerképzést indít

2018.11.19. 11:52

Az aktív politikusból lett bukott pártelnök, majd vlogger, most pedig az előadói képességéit fitogtató Vona Gábor nettó hétezer forintért mondja el a tutit, ami a korlátlan kávé-, tea- és vízfogyasztást is magába foglalja. Nagyvonalúsága mellé hangsúlyozza: „ha elméleti tudásra vágysz, ne gyere, akkor maradj otthon és olvass sokat”.

Úgy tartja a mondás: aki nem tudja, az tanítja. Úgy tűnik, Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke most, hogy egykori pártja romokban, a csúnya bukás után elhagyva a süllyedő hajót új babérokra tör, új pénzkeresési lehetőséget fedezett fel, és nem áll meg a vloggerkedésnél, ugyanis

politikai kurzust indít.

A workshopon húszévnyi politikai tapasztalatát kívánja megosztani az egybegyűltekkel. Promóciós videójában elmondja, hogy az ő vezetése alatt lett az 1 százalékos pártból a legnagyobb ellenzéki párt. Azt sajnos nem teszi hozzá, hogy szintén az ő vezetése alatt kezdett el a Jobbik balra fordulni és váltotta fel a radikális nézeteket a néppártosodás, ami a párt mostani széthulló állapotához és a belső viszályokhoz vezetett.

Vona GáborFotó: Szabó Gábor - Origo

Lelkesítőjében úgy fogalmaz: „Ha gyakorlati tudásra vágysz, ha valóban akarod fejleszteni a politikai képességeidet, akár mert már most politikus vagy, akár mert annak készülsz, akár mert civil közélettel foglalkozol, akár mert az életedben hasznosnak érzed, ha tudod, miképpen működik a politika, vagy akár csak azért, mert fejlődni szeretnél, akkor itt a helyed.”

Érdekes ezt olvasni annak fényében, hogy a Jobbik szóvivője, Jakab Péter gyakorlatilag hisztérikus állapotba került korábban az Echo TV stúdiójában, amikor a párt jelenlegi kilátásairól és botrányairól kérdezték. Továbbá az sem professzionális politikai magatartásra utal, hogy a Jobbik ózdi polgármestere, Janiczak Dávid anális szexszel fenyegette meg női beosztottját, vagy hogy a Jobbik alelnöke, Stummer János szerint a pártban prostitúciós módszerekkel alkalmaztak gyakornokokat.

A történetek tükrében Vona Gábor a workshopot

nyugodt szívvel tarthatná volt kollegáinak,

mert úgy tűnik, a szebb napokat is látott Jobbikban bizony elférne a stratégiaalkotás, vezetési szempontok, kommunikáció- és közösségfejlesztés, amit a volt pártelnök repertoárjában kínál, és ami szerinte az élet minden területén hasznosítható. Nettó hétezer forintért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK