A hároméves Pannika tavaly májusban halt meg Kistarcsán, amikor kizuhant a negyedik emeleti lakásuk ablakán. A kislányra a keresztanyjának kellett volna vigyáznia, aki magára hagyta. A rendőrség már gyilkosság miatt nyomoz az ügyben.

Több mint 1 év után az életvédelmi osztály vizsgálja az eset körülményeit. Több órán keresztül faggatták a kislány apai nagyanyját. Információink szerint arról kérdezték az asszonyt, hogy a kislány szülei sokat veszekedtek-e, és hogy ez milyen hatással volt a gyerekre.

Ahogy korábban megírtuk, a hároméves Pannikára keresztanyja vigyázott tavaly májusban kistarcsai otthonukban, mert a szülők éjszakai műszakban dolgoztak. A nő hamarabb elment, mint ahogy a szülők hazaértek volna. A kislány valószínűleg megijedt, hogy egyedül maradt otthon, ezután zuhant ki a házból. Meghalt. A vizsgálatok alkoholt mutattak ki a hároméves gyerek szervezetében. A szülők azt állították az eset után, hogy nem tudtak arról, hogy a keresztanya előbb el fog menni a lakásból, később viszont a hazugságvizsgálaton kiderült, hogy a gyerek anyja nem mondott igazat. A gyerek apja, A. Tamás viszont nem bukott meg a poligráfos vizsgálaton.