Részegen vezetett Szegeden, emiatt emeltek vádat Ambrus Attila ellen júniusban. Még akkor elvették a jogosítványát, amit azóta is szeretne visszakapni, arra hivatkozva, hogy a felesége terhes, és neki kell fuvaroznia. 

Bár a Viszkis rablóként ismert Ambrus Attila nagyon szeretne, várhatóan több hónapig még nem ülhet a volán mögé. Ezúttal börtönre ugyan nem, de pénzbüntetésre számíthat, ha bűnösnek találják. Úgy tudjuk, Ambrus Attila szerint a bíróság nem veszi figyelembe, hogy a felesége veszélyeztetett terhes. Attól tart, hogyhamegindul a szülés, nem tudja bevinni a kórházba, ami nagyjából 60 kilométerre van az otthonuktól, és taxit sem tud hívni.

Forrás: MTI/Balázs Attila

Ambrus amiatt is aggódik, hogy mi lesz akkor, ha sok pénz befizetésére kötelezik, mert akkor lehet, hogy a kislányának félretett pénzből kell fizetnie. A fizetése ugyanis csak 91 ezer forint havonta.

Ahogy korábban megírtuk, Ambrus Attilát még júniusban szondáztatták meg a rendőrök Szegeden, a készülék pedig pozitív eredményt mutatott. A rendőrök a helyszínen elvették a Viszkis jogosítványát.