A Soros-szervezetek számára a migránsok fontosabbak, mint a gyerekek

2018.11.27. 14:59

A Fidesz és a KDNP közölte, hogy nemcsak az ellenzék, hanem a Soros-szervezetek - köztük a TASZ - is zsigerből kezdték támadni a magyar családok védelméről szóló nemzeti konzultációt.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a kormánypártok véleményét tolmácsolva kijelentette: ismét kiderült, hogy a Soros-szervezetek számára a migránsok fontosabbak, mint a gyermekek.

Rámutatott arra, hogy ugyanazon Soros-szervezetek, amelyek elsőként ugranak, ha a migránsokról van szó, vagy valamely bevándorlásellenes magyar intézkedést kell támadni, most a családok védelméről és támogatásáról szóló nemzeti konzultációt támadják.

A Soros-hálózathoz tartozó Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) is nekiment a konzultációnak, többek között azt sérelmezve, hogy kétharmados védelmet kell adni a családtámogatásoknak - fűzte hozzá.

Nyíltan képviselik azt, hogy Európa népesedési problémáit a bevándorlással kell kezelni. A kereszténydemokrata politikus felidézte, hogy ugyanez a szervezet volt az, amelyik Brüsszelben aktívan támadta a magyar határzárat, a szigorú bevándorlási szabályokat és a Stop Soros törvényt is.

Emellett ez a szervezet azért lobbizik, hogy a migránsok szavazati jogot kaphassanak - tudatta Nacsa Lőrinc.

A KDNP-s politikus kijelentette: mindezzel nem értenek egyet, álláspontjuk szerint a migránsok támogatása helyett a gyermeket nevelő magyar családokat kell támogatni, erről szól a nemzeti konzultáció és a kormánypártok politikája.