Késnek a vonatok Rákos és a Keleti között

2018.12.06. 05:53

Kőbánya felsőn megrongálódott a felsővezeték-rendszer csütörtök hajnalban, emiatt a Keleti pályaudvar és Rákos közötti hosszú vonalszakaszon jelentős késésekre kell számítani - közölte a Mávinform.

A helyreállításig a Budapest-Újszász-Szolnok és a Budapest-Gödöllő-Hatvan-Miskolc vonalon 30-40 perccel megnő a menetidő. 

A vasúttársaság azt kéri, hogy az utasok tájékozódjanak a www.mavcsoport.hu oldalon, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatnál.

Frissítés: Megjavították a Kőbánya felsőn megrongálódott felsővezeték-rendszert, így újra mindkét vágányon járnak a vonatok - közölte a Mávinform csütörtök reggel.

A tájékoztatás szerint a menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan áll helyre a Budapest-Újszász-Szolnok és a Budapest-Gödöllő-Hatvan-Miskolc vonalon.

Várhatóan néhány helyi, elővárosi vonat ideiglenesen még Rákosig közlekedik, és onnan indul vissza Gödöllő-Hatvan, illetve Sülysáp-Nagykáta-Szolnok felé.

A délelőtti órákban a menetidő is meghosszabbodhat a vonatfeltorlódások és a vonatfordulók miatt.A teljes értékű menetrend a délelőtti órákban állhat helyre - tették hozzá.