Öngyilkos lett, de gondoskodott róla, hogy gyereke és annak anyja is meghaljon

2018.12.06. 11:35

Leugrott egy besztercei ház negyedik emeletéről egy férfi tegnap délután. Az öngyilkosság után tíz perccel gázrobbanás volt a lakásában. Mint kiderült, a hivatásos katona az élettársát és a lányát akarta megölni.

Egy helyi portál beszámolója szerint a bukaresti hivatásos katona egy tömbházlakást bérelt Besztercén, amelyben a 17 éves lányával és a gyereke 43 éves anyjával élt.

A férfi állítólag előre kitervelte az öngyilkosságot és a kettősgyilkosságot is.

Ezért szerda délután megeresztette a gázcsapot a lakásban, és készített egy szerkezetet, amely a bejárati ajtó kinyitásakor felrobbantja a felhalmozott gázt.

Az ablakon nézte, amint a hazatérő élettársa és a lánya közeledik a házhoz, integetett nekik, majd leugrott. Tíz perccel ezután hatalmas robbanás rázta meg a tömbházlakást, a detonáció magától következett be. A ház előtti parkolóban várakozó anyját és egy tűzoltót megsebesítettek a lehulló üvegszilánkok és vakolatdarabok.

A hivatásos katona többszörös csonttöréssel, kómában került kórházba. Élettársát és a tűzoltót enyhébb sérülésekkel ápolják – írja a Maszol.ro.