Valami nem volt rendben szex közben, ezért ölhette meg a 21 éves lányt

2018.12.06. 12:23

Néhány nappal azután, hogy a 42 éves férfi megkéselt egy nyíregyházi nőt, kiderült, hogy egy holttestet rejteget a kocsijában. Most pedig az, hogy valószínűleg az eladóra sem azért támadt rá, hogy a bevételt megszerezze, hiszen volt pénze. Korábban hárommilliót nyert, és a munkahelyéről is sikkasztott. A 21 éves lányt pedig azért ölhette meg, mert az fájdalmat okozott neki szex közben.

Valószínűleg nem anyagi okokból támadt a nyíregyházi eladóra a 42 éves, közgazdász férfi. A szomszédjai úgy tudják, hogy gazdag volt, különösen, miután egy tévés műsorban hárommillió forintot nyert.
Irigyelték őt, amiért annyi pénzt nyert a tévében! Ilyenre azért ritkán van példa – mesélte a Borsnak a férfi egyik szomszédja.

De az is elképzelhető, hogy a megszerzett hárommilliót hirtelen elszórta. Ezt alátámasztja az a hír, hogy a férfit a munkahelyéről sikkasztás miatt rúgták ki.

Biztos elszórta a nyereményt, pedig hárommillió forint nem kevés pénz! Ránézésre egyébként rendezett körülmények között élt – mondta a szomszédja a Borsnak.

A férfi korábban beismerte, hogy ő ölte meg a 21 éves lányt, akinek a holttestét a kocsijában megtalálták. Vele azért végezhetett, mert a lány fájdalmat okozott neki szex közben. Ezért megpofozta, majd halálra szurkálta.