Megfojtották, összetörték az arccsontját, majd egy latrinába dobták

szentbalázsi gyilkosság, latrina, Life TV Kiemelt ügyek Kovács Noémivel
ebbe a latrinába dobták bele, részlet a Life TV Kiemelt ügyek Kovács Noémivel című műsorából
Vágólapra másolva!
Brutális gyilkosság történt 6 évvel ezelőtt a Kaposvár mellett lévő Szentbalázson. Egy asszonyt megfojtottak, majd rátérdeltek az arcára, a holttestét pedig az udvaron álló pottyantós WC-be dobták, hogy megalázzák. Gyilkosa hónapokig rejtőzködött a rendőrök elől, de a Készenléti Rendőrség Kiemelt Életellenes Ügyeket Felderítő Főosztályának nyomozói rájöttek, ki tette, és vallomásra bírták. A szentbalázsi gyilkosság nyomozásának részleteit mutatja be ma este, december 7-én 22.10-kor a LifeTV új bűnügyi magazinja, a Kiemelt ügyek Kovács Noémivel. Ismétlés december 8-án, 22.30-kor.
Vágólapra másolva!

2012 egyik októberi napján egy fiatal férfi tett bejelentést a kaposvári rendőrkapitányságon. Azt mondta,

a nála 22 évvel idősebb élettársa eltűnt az alatt az idő alatt, amíg ő a szomszédos kocsmában volt.

Közölte, hogy pár órával korábban veszekedtek egymással, és szakítani akart az asszonnyal, most viszont nem tudja, hol lehet.

– mondta Sztancsik László, r. őrnagy, a Szolnoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának megbízott osztályvezetője a LifeTV: Kiemelt ügyek Kovács Noémivel című műsorban.

Részlet a LifeTV: Kiemelt ügyek Kovács Noémivel című bűnügyi magazinjából Forrás: LifeTV Kiemelt ügyek Kovács Noémivel

Miután Lajos letette a telefont, élettársa testvérét hívta fel azzal, hogy Erika elhagyta. Másoknak is ezzel magyarázta az eltűnését.

– tette hozzá Szalai Gyula a Kiemelt ügyek riporterének.

A megyei nyomozók minden nyomot megvizsgáltak, mindenkit kikérdeztek, mégsem bukkantak az asszony nyomára. Lezárták a nyomozást.

Brutálisan végeztek vele

Részlet a Life TV Kiemelt ügyek Kovács Noémivel című műsorából Forrás: Life TV Kiemelt ügyek Kovács Noémivel

Közel fél évvel később a Kiemelt ügyek nyomozói elé került az ügy. Petőfi Attila vezérőrnagy emberei gyanakodni kezdtek, hogy az asszonnyal történhetett valami, és nem csak azért, mert a személyes okmányait, ruháit, mobiltelefonját, meg a bankkártyáját is otthon hagyta, amiről pénzt vett fel valaki.

– magyarázta a nyomozó.

Rekonstrukció, részlet a Kiemelt ügyek Kovács Noémivel című műsorából Forrás: Life TV Kiemelt ügyek Kovács Noémivel

A nyomozók azonnal munkához láttak. A szálak pedig az egyik, az áldozat számára fontos emberhez vezették a rendőröket. Amikor végre megtalálták a gyilkost, kiderült, milyen brutálisan kellett az asszonynak meghalnia.

Megfojtották, majd összetörték az arccsontját, végül az udvari WC-be dobták, amit még rá is döntött a szentbalázsi gyilkos.

Ebbe a latrinába dobták bele, részlet a Life TV Kiemelt ügyek Kovács Noémivel című műsorából Forrás: Life TV Kiemelt ügyek Kovács Noémivel

Hogy ki tehetett ilyet és miért, az kiderül ma este, december 7-én 22.10-kor a LifeTV: Kiemelt ügyek Kovács Noémivel című bűnügyi magazinjából. Ismétlés december 8-án, szombaton 22.30-kor.