Nem csökken, hanem nő a migrációs nyomás Törökország felől

2018.12.08. 13:40

A KDNP szerint, miközben sokan azt állítják, hogy csökken, valójában nő az Európára nehezedő migrációs nyomás.

Nacsa Lőrinc, a kisebbik kormánypárt országgyűlési képviselője szombaton Budapesten sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy

a migrációs nyomás nemcsak Afrika felől, hanem keleti irányból is nő. Az idén novemberig már 240 ezer migráns érkezett Törökországba, ami 40 százalékkal több, mint az elmúlt év egészében.

A politikus kiemelte, már ötmillió migráns tartózkodik Törökországban, és 2018-ban 50 ezren keltek át az amúgy is telített görög szigetekre.

Migránsok még AfrikábanForrás: AFP/Mahmud Turkia

Ebben a helyzetben a migránspárti brüsszeli vezetés, ahelyett, hogy kezelné a migrációt, migránskártyával, migránsvízummal és a bevándorlókat segítő pénzügyi alappal támogatja a bevándorlást – mondta a politikus, aki szerint

a jelenlegi helyett egy olyan Brüsszeli vezetésre van szükség, amely megvédi az európai polgárokat, az európai családokat.

Az európai parlamenti (EP-) választás tétje: vagy bevándorlókontinenssé válik Európa, vagy olyan brüsszeli vezetés áll fel, amely megvédi az európai polgárokat. Az európaiak elvesztik saját kontinensüket, ha marad a bevándorláspárti brüsszeli vezetés, amely ahelyett, hogy kezelné, tagadja a migrációt – zárta gondolatait Nacsa Lőrinc.