Nem nyomoz tovább a rendőrség a futónőre támadó férfi ügyében

2018.12.11. 17:33

A többszörös bajnok futónőt októberben támadták meg. Egy férfi megpróbálta megerőszakolni a nőt, de nem volt erekciója. Makai Viktóriát végül a férje mentette meg, a nő szerint a férfi meggyilkolta volna, ha sikerül megerőszakolnia. A rendőrség befejezte a nyomozást az ügyben.

A nyomozók már a támadás másnapján, a saját otthonában elfogták a támadással gyanúsított férfit, aki most is letartóztatásban van. A rendőrség befejezte a nyomozást az ügyben, az iratokat elküldték az illetékes ügyészségnek.

Ahogy korábban írtuk, Makai Viktória futónőt októberben futás közben egy férfi megpróbálta megerőszakolni. Csak azért nem sikerült az aktus, mert a támadónak nem volt erekciója. A kétgyerekes anyát a férje mentette meg, aki a nő után indult.

A rendőrök először a munkahelyén keresték a támadót. Az üzletvezető elmondta a rendőröknek, hogy a férfi felesége nemrég azt kérdezte tőle üzenetben, hogy mi történt a férjével, mert véresen ment haza egy céges rendezvényről. Ezek után a rendőrök a férfi házához mentek, ahol a kamrában, meztelenül próbált meg elbújni egy hűtő mögött.

A ruháit ugyanis a támadás helyszínén hagyta. A férfi jelenleg előzetes letartóztatásban van.