Erős honvédség nélkül nincsenek biztonságban a magyar emberek

SÁNDOR Zsolt; NÉMETH Szilárd; BENKŐ Tibor
Benkő Tibor honvédelmi miniszter (j) és Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára (b)a honvédség új fegyvereinek átadásán a Petőfi laktanyában 2018. december 11-én. Középen Sándor Zsolt dandártábornok, a szárazföldi haderőnem főnöke.
Vágólapra másolva!
Erős honvédség nélkül nincs erős ország, nincsenek biztonságban a magyar emberek - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, miután a parlament több honvédelmi témájú törvényről szavazott.
Vágólapra másolva!

Németh Szilárd kijelentette, hogy

a magyar emberek biztonságát, Magyarország területi integritását, hazánk békéjét leginkább a Magyar Honvédség garantálja.

Benkő Tibor honvédelmi miniszter (j) és Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára (b)a honvédség új fegyvereinek átadásán a Petőfi laktanyában 2018. december 11-én. Középen Sándor Zsolt dandártábornok, a szárazföldi haderőnem főnöke Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Az államtitkár azt mondta, hogy az ellenzék a parlamentben a honvédelmi témájú törvényeket sem szavazta meg. Németh Szilárd szerint az ellenzék egyértelműen bebizonyította, hogy a haza védelmében sem lehet rájuk számítani, számukra a magyar emberek biztonsága nem jelent semmit.