Tovább húzódik a VV Fanni-ügy

2018.12.12. 09:59

Bár a tervek szerint még idén lezárta volna a rendőrség VV Fanni ügyét, a gyanúsított védője szerint ez nem történhet meg 2018-ban – írja a Blikk.

Egy hete kivitték a börtönből a védencemet, majd a rendőrségen kihallgatták. Én más elfoglaltságom miatt nem lehettem ott, s hiába kértem, hogy legyen más időpontban, ezt nem engedélyezték, így az ügyfelemet nélkülem hallgatták ki – mondta a lapnak Bálint Roland, a gyilkossággal gyanúsított férfi ügyvédje.

Az ügyfelem nem tett vallomást, a rendőrök kérdéseire sem válaszolt, szinte némán ült végig, a nyomozati iratokat pedig nem ismertették vele. Azt gondolom, így idén nem zárják majd le a nyomozást, csak jövőre. Sajnálom, mert ez azt jelenti, hogy az ügyfelem még több időt tölt a rácsok mögött

– tette hozzá.

VV FanniForrás: Facebook/Origo

Nemrégiben, Fanni eltűnése után egy évvel, november 22-én döntött a nyomozási bíró arról, hogy további két hónappal meghosszabbítja a férfi letartóztatását. Fanni édesanyja, Kati már nagyon várja, hogy lezáruljon a nyomozás.

„Szeretnénk tudni, mi történt a lányunkkal. Nemrégiben voltunk a rendőrségen, a nyomozók elmondták, biztosak abban, hogy a gyilkos van a rácsok mögött. Megnyugtattak, hogy amint lehet, minden részletet elárulnak, addig legyünk türelemmel” – mesélte az asszony.

Tavaly novemberben a fiatal lány szülei jelentették be Fanni eltűnését a rendőrségen. A nyomozók december 4-én közölték a családdal, hogy több jel is arra utal, a lányuk már nem él, így holttestet keresnek. Az ügyben tavaly decemberben őrizetbe vettek egy dunaújvárosi férfit, őt gyanúsítják a gyilkossággal.