Tovább húzódik a VV Fanni-ügy

vv fanni, utolsó képek
Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották.
Vágólapra másolva!
Bár a tervek szerint még idén lezárta volna a rendőrség VV Fanni ügyét, a gyanúsított védője szerint ez nem történhet meg 2018-ban – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

– mondta a lapnak Bálint Roland, a gyilkossággal gyanúsított férfi ügyvédje.

– tette hozzá.

VV Fanni Forrás: Facebook/Origo

Nemrégiben, Fanni eltűnése után egy évvel, november 22-én döntött a nyomozási bíró arról, hogy további két hónappal meghosszabbítja a férfi letartóztatását. Fanni édesanyja, Kati már nagyon várja, hogy lezáruljon a nyomozás.

„Szeretnénk tudni, mi történt a lányunkkal. Nemrégiben voltunk a rendőrségen, a nyomozók elmondták, biztosak abban, hogy a gyilkos van a rácsok mögött. Megnyugtattak, hogy amint lehet, minden részletet elárulnak, addig legyünk türelemmel” – mesélte az asszony.

Tavaly novemberben a fiatal lány szülei jelentették be Fanni eltűnését a rendőrségen. A nyomozók december 4-én közölték a családdal, hogy több jel is arra utal, a lányuk már nem él, így holttestet keresnek. Az ügyben tavaly decemberben őrizetbe vettek egy dunaújvárosi férfit, őt gyanúsítják a gyilkossággal.