A szökött rab, aki bosszút akart állni, az erekció nélküli brutális támadó és a többi gonosztevő

2019.01.01. 10:30

Egy férfi brutális rátámadt egy futónőre, harmincszor késeltek meg egy taxisofőrt, egy rab pedig azért szökött meg a börtönből, hogy bosszút álljon. Ezek voltak a tavalyi év legbrutálisabb bűncselekményei.

Eltűnt még egy villanyszerelő

Az 52 éves Mácsik Zoltán március 31-én tűnt el. A mosonmagyaróvári férfi munkakapcsolatban volt egy vállalkozóval, aki több millió forinttal tartozott neki. A vállalkozó azt ígérte a férfinak, hogy kifizeti az adósságát, ezért találkozót beszéltek meg egy győri benzinkúton. Itt látták utoljára Mácsik Zoltán.

A vállalkozónak egy hete volt eltüntetni a holttestet, ezalatt egy győri boltban hipót és gyorsan kötő cementet vett. A vállalkozót ezek után elfogták a rendőrök és előzetes letartóztatásba került. Mácsik Zoltán autóját április közepén adták vissza a családnak. A rendszám le volt szerelve, az ülésekről hiányzott a huzat és a drága munkagépek sem voltak az autóban. Ezeket később egy, a vállalkozóhoz köthető helyen találták meg.

A villanyszerelő pulóverét, amit az eltűnése napján viselt az elfogott férfi házában találták meg.

A villanyszerelő holttestét egyelőre nem sikerült megtalálni, a vállalkozó az eset óta előzetes letartóztatásban van.

A férfit egy másik villanyszerelő meggyilkolásával is gyanúsítják. Orlik Vilmos három éve tűnt el, a vállalkozó neki is milliókkal tartozott.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
Következő