Tovább bővült a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány országos hálózata

2018.12.13. 16:55

További négy település csatlakozott a december 8-án a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány országos hálózatához, ezzel megalakult a mozgalom nyíregyházi, szekszárdi, veszprémi és zalaegerszegi csoportja.

A csatlakozási dokumentumot Vigh József, az alapítvány ügyvezetője írta alá Nagy Szabinával, Pintér Dórával, Héthelyi Rékával és Bognárné Bengő Hajnalkával szombaton, az országos hálózat számára szervezett karácsonyi tréning és vacsora alkalmával.

Az alapítvány helyi csoportjai kiemelkedő munkát végeznek a kisközösségek összetartó erejének javításán, hatékony segítséget adva a felnőtt életüket éppen megkezdő fiataloknak, a gyerekvállalás előtt álló pároknak, a kisgyerekes szülőknek és a tágabb családoknak egyaránt.

Az alapcélunk továbbra is az, hogy szülessenek meg a kívánt, tervezett gyerekek, ezen felül fontos számunkra, hogy mindenki, aki családban gondolkodik, családban él, boldoguljon az életében, minőségi kapcsolatokban gazdagodjon, ugyanakkor tartalmas közösségi életet is éljen.