Fidesz: A bevándorláspárti Soros-hálózat szervezi az erőszakos tüntetéseket Budapesten

2018.12.14. 12:32

Az elmúlt két nap eseményeiből világosan látható, hogy a bevándorláspárti Soros-hálózat szervezi az erőszakos tüntetéseket Budapesten – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján.

Nekik egy a lényeg: a balhé és a provokáció, semmit sem tisztelnek, számukra semmi sem szent. Tudatosan, előre tervezetten és erőszakosan provokálják a rendőröket– értékelte az eseményeket a kormánypárti politikus.

Hidvéghi Balázs azt mondta, ezeken a tüntetésekenugyanaz az 1000-1500 ember vesz részt, akiket a Soros-hálózat korábbi politikai rendezvényein már láthattak. Rámutatott: a csütörtöki tüntetés egyik szervezője Pósfai István volt, aki a Soros-egyetem melletti demonstrációkat is szervezte, de olyan ismert Soros-aktivistákat is láthattak a rendbontók között, mint Gulyás Márton vagy Fekete-Győr András, sőt, az is kiderült, hogy külföldi Soros-zsoldosok is vannak a randalírozók között.

Forrás: ORFK

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a Soros-hálózat a tőlük már jól ismert erőszakos eszközöket veti be, és csak ürügyet kerestek ahhoz, hogy politikai balhét csináljanak, és megrendelésre rossz hírét keltsék Magyarországnak.

Törnek-zúznak az utcákon, és azért provokálják a rendőrséget, hogy le tudják járatni hazánkat. Láthatóan a Soros-hálózat semmit sem tisztel: sem a magyar emberek döntését, sem a törvényeket, sem a rendőröket– fogalmazott.

Hangsúlyozta: a törvényeket mindenkinek be kell tartani, de ők nem tartják be, és nem tisztelik a közös értékeinket sem, ezért alkalmaznak fizikai erőszakot, és ezért skandálták azt a Parlament előtt, hogy „ég a fenyő, ég a rendőr”.

Hidvéghi Balázs kijelentette: a magyar emberek nem kérnek ebből, minden jóérzésű magyar ember döbbenten áll az utcai erőszak és a tiszteletlenség előtt. Szerinte a magyarok elutasítják azt, hogy magukból kivetkőzött Soros-aktivisták fel akarják gyújtani az ország karácsonyfáját, és hogy összetörik azokat a szánkókat, amiket szegény gyerekek kaptak volna meg karácsonyi ajándékként.

Hangsúlyozta: Magyarország nem kér a Soros-hálózat erőszakos provokációjából.