A bevándorláspárti brüsszeli vezetés fokozni akarja a migrációt

2018.12.15. 12:09

Hollik István sajtótájékoztatót tartott Budapesten, ahol többek között a migrációról is beszélt.

Itt azt mondta, hogy

Az e heti brüsszeli fejlemények megerősítik, hogy Brüsszel mostani bevándorláspárti vezetése nem megállítani, hanem menedzselni, sőt inkább fokozni akarja a migrációt.

Hollik István azt mondta, a migrációval kapcsolatban Brüsszel e heti termése, hogy több pénzt, kötelező kvótát és vízumot akarnak a migránsoknak.

Kiderült, hogy a britek kilépése miatt egyébként is csökkentett EU-s költségvetésből a bevándorláspárti brüsszeliek még többet akarnak költeni a migrációra.

Az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) pedig már egy olyan javaslatot is kidolgozott, miszerint megháromszoroznák a migránspárti Soros-szervezetek támogatását, mindezt úgy, hogy el akarják venni a közép-európai országok, köztük Magyarország pénzét.

Hollik István szerint az is kiderült, hogy az ellenzék hazudott, amikor azt állította, a kötelező kvóta nincs és nem is volt napirenden Brüsszelben.

Hollik IstvánForrás: MTI/Soós Lajos

Ugyanis azt láthatjuk, hogy nagyon is el akarják fogadtatni még a mostani bevándorláspárti EP-vel ezt a javaslatot - mondta, megjegyezve, hogy Antonio Tajani EP-elnök is úgy nyilatkozott: véleménye szerint a kötelező kvótákról szóló javaslatot ismét napirendre kell venni.

A kormányszóvivő azt is felidézte, hogy kedden az EP bevándorláspárti többsége elfogadta a migránsvízum bevezetését.

Összegzése szerint az elmúlt pár nap történéseiből egyértelműen látható, Brüsszel mostani bevándorláspárti vezetése minden egyes napot kihasznál arra, hogy még ezen a bevándorláspárti Európai Parlamenten átnyomja a migrációt fokozó javaslatokat, és egyre növelje a nyomást a bevándorlásellenes országokon, így például Magyarországon.