Soros György ügynöke, a magyargyűlölő Sargentini ismét akcióba lendült

2018.12.17. 17:01

Újra aktivizálta magát, és közölte álláspontját Soros György egyik legkiválóbb brüsszeli ügynöke, Judith Sargentini szélsőbaloldali európai parlamenti (EP) képviselő. A sorosista holland politikus a Twitteren valóságos hadjáratot kezdeményezett Magyarország ellen. Az elmúlt 24 órában első hét tweetjében hat alkalommal kizárólag a budapesti rendbontókkal foglalkozik, az anarchista és bűnöző elemeket pozitív színben próbálja meg feltüntetni. Közben a nigeri migránsokért csak egyszer aggódik.

Ahogy az Origo már beszámolt róla, a balliberális pártok, a Soros-egyetem genderaktivistái, a Jobbik és az ellenzéki fake news média alkotta degenerált koalíció erőszakos jellegű, ukrajnai és közel-keleti mintára történő kormánybuktatási tervét már a kezdetektől kiemelt figyelemmel követi és aktívan támogatja, a Soros-Sargentini jelentés megfogalmazója, Judith Sargentini EP-képviselő.

A holland politikusnak számos problémája van hazánkkal. 

Most már ott tartunk, hogy a magyar munkaerőpiaci szabályozásába is bele akar szólni, de természetesen – az MTI által lehozott - közleményében kiállt a gazdája, Soros György bevándorláspárti spekuláns egyeteme mellett is. 

Szokásához híven félti a magyar demokráciát, de azzal már nem törődik, hogy Brüsszelben az ENSZ migránspaktuma ellen tiltakozó tüntetők közé vasárnap a bevándorláspárti hatalom lovasrohamot vezényelt.

Az ENSZ Marrákesben elfogadott globális migrációs paktumát elutasító tüntetők ellen a bevándorláspárti hatalom lovasrendőröket vet be az Európai Unió brüsszeli székhelyénélForrás: MTI/EPA/Julien Warnand

Továbbá azt hazudja, hogy sokan vonultak utcára Budapesten, noha a képek alapján nyilvánvaló, hogy egy pár száz fős, erőszakos rendbontásról van szó, ami egyáltalán nem rendelkezik valós társadalmi támogatottsággal. 

Sargentini egyúttal az Európai Néppárt (EPP) vezetőségének is beszólt a szokásos stílusában.

Végül arra a következtetésre jutott, hogy véleménye alapján mielőbb napirendre kell venni az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti, Magyarországgal szemben megindított eljárást az EU-tagállamok kormányait tömörítő Tanácsban. 

A hetes cikk többlépcsős eljárást tesz lehetővé, amely akár az érintett tagország szavazati jogának felfüggesztésével vagy más komoly szankcióval is járhat, de ehhez az összes többi EU-tag egyöntetű támogatása szükséges az állam-, illetve kormányfőket tömörítő Európai Tanácsban, amit az elemzők kizártnak tartanak. 

A holland politikus ennek tudtában más módon, a közösségi média által igyekszik befolyásolni hazánk bel- és külpolitikai életét.

Sargentini magyar „forradalmárt" játszik a Twitteren

A vasárnapi erőszakos ellenzéki randalírozást a Twitter-oldala alapján nemcsak nyomon követte az EP-képviselő, hanem valósággal extázisba esett a szélsőségesek tombolását látva. 

Elsőként a nemrég megszűnt, hírhedten magyarellenes The Budapest Beacon nevű angol nyelvű fake news portál bukott újságírójának, Benjamin Nováknak osztotta meg a bejegyzését a Hősök terén gyülekező csőcselékről.

Aztán a sorosista, külföldről kitartott Átlátszó nevű blog egyik fényképét retweetelte.

Később a nigeri migránsokért aggódott, de kivételesen a tegnapi nap folyamán csak egyszer.

Majd a Soros György által finanszírozott Helsinki Bizottság egyik társelnökének, Parvadi Mártának osztotta meg a posztját, amiben a Momentum nevű viccpárt öt pontja szerepel.

Sargentini és Parvadi már régebb óta ismerik egymást. A Twitter alapján legutóbb szeptemberben találkoztak.

Egy bizonyos Jade Tenwick nevű, ír származású és amerikai állampolgárságú bevándorláspárti, magát feministának valló nő – aki jelenleg egy migránsokat segítő brüsszeli álcivil szervezet (NGO), az SB OverSeas munkatársa – szeptember 4-én kirakott a Twitterre egy közös, Brüsszelben készült fotót a holland bevándorláspárti európai parlamenti képviselővel és a Helsinki Bizottság társelnökével.

A bejegyzésből egyértelműen kiderült, hogy a Magyarországot megbüntetni készülő Sargentini-jelentés miatt találkoztak, és határozottan elítélik Magyarország illegális migráció ellen irányuló politikáját. 

Később ismét Benjamin Novák posztját osztotta meg, amin Hadházy Ákos MTVA-székházbeli bohóckodása látható.

Utána Brüsszeltől követelte Magyarország megbüntetését.

Végül Soros egyik legfontosabb magyarországi fegyverhordozójának, a gyurcsányista Niedermüller Péter EP-képviselőnek a bejegyzését retweetelte.

Judith Sargentini Twitter-oldalának a végigböngészése után egyértelműen kiderül: a bevándorláspárti politikus a közösségi médiát eszközként használja arra, hogy erőszakos jellegű lázadást szítson demokratikusan megválasztott kormányok ellen.Az első számú célpontja nyilván Magyarország.

2010-2011-ben a közel-keleti és észak-afrikai országokban, illetve 2013-2014-ben Ukrajnában külföldiek szintén a közösségi médiát használták eszközként rendszerellenes tüntetések megszervezésére és a legitim kormányok fegyverrel történő megdöntésére, annak érdekében, hogy kirabolják, és gyarmati státusba kényszerítsék ezeket az államokat. A dolog vége összedőlt nemzetgazdaságok, több százezer halott és több millió menekült lett.