Viperával támadt rá egy autós a kamionsofőrre Szikszónál

2018.12.18. 13:04

Egy 22 éves férfi tavaly szeptemberben Miskolcról tartott Szikszóra, amikor előzés közben összeütközött egy kamionnal. Továbbhajtott, ezért a férfi bosszúból utánament, és egy viperával rátámadt.

Az erőszakos sofőr a kapaszkodósávban érte utol a kamiont. Hogy megelőzze, a belső sávba húzódott. Az autó jobb eleje hozzáért a kamion hátsó részéhez, ami miatt a kocsiban 100 ezer forintos kár lett. A kamionsofőr ebből nem vett észre semmit, ezért nem állt meg. A fiatal férfi követte a kamiont, majd Aszaló belterületét elhagyva bevágott elé és megállította – írja az ügyészség.hu.

A támadó egy viperával a kezében kiszállt az autójából és megütötte a kamion vezetőfülkéjét, aminek a szélvédője megrepedt. A kár legalább 100 ezer forint.A kamionsofőr védekezésképpen egy fél méter hosszú hidraulika csővel szállt ki a kamionból, de a férfi azonnal rátámadt, és a viperával a lábát, a kezét és a fejét kezdte el ütni. A kamionosnak 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek.A szikszói ügyészség a férfival szemben közmunka kiszabását és a vipera elkobzását javasolja.