A NOE kapta a Polgári Magyarországért díjat

NOE, BALOG Zoltán; NOVÁK Katalin; KÖVÉR László; KARDOSNÉ GYURKÓ Katalin; MÁDL Ferenc
Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, Mádl Ferenc néhai államfő özvegye, a Polgári Magyarországért díj első díjazottja (b2), Kardosné Gyurkó Katalin, az idei díjazott Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke (b3), Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár (b4) és Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) évzáró ünnepségén a Szépművészeti Múzeumban 2018. december 18-án.
Vágólapra másolva!
A Nagycsaládosok Országos Egyesülete kapta az idei Polgári Magyarországért díjat.
Vágólapra másolva!

A díjátadó ünnepségen Kövér László, az Országgyűlés elnöke kiemelte:

ahhoz, hogy az állam teljesíteni tudja eredendő funkcióját, mindenekelőtt a családokat kell védelmeznie és támogatnia.

- mondta köszöntőjében a házelnök.

Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, Mádl Ferenc néhai államfő özvegye, a Polgári Magyarországért díj első díjazottja (b2), Kardosné Gyurkó Katalin, az idei díjazott Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke (b3), Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár (b4) és Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) évzáró ünnepségén a Szépművészeti Múzeumban 2018. december 18-án Forrás: MTI/Bruzák Noémi

- fogalmazott Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke, aki arról is beszélt, hogy a karácsony üzenetéhez, az élet csodájához a családok állnak a legközelebb.