Rátámadt egy nőre, mert nem akart vele lefeküdni

2018.12.18. 10:46

Egy 50 éves férfi egy februári napon a kaposvári buszpályaudvaron találkozott egy nővel, akivel még aznap este közösülni akart. A nő ellenkezett, ezért a férfi többször megütötte.

A támadó hajléktalanként élt a buszpályaudvarnál, ahol éjszakánként egy üres helyiségben aludt a társaival együtt. Az egyik este megismerkedett az ismerősével beszélgető nővel, akivel inni kezdtek. Mivel a nő lekéste az utolsó buszát, ezért a férfi felajánlotta neki, hogy aludjon velük, amit a nő elfogadott – írja az Ügyészség.hu.

A hajnali órákban a részeg férfi szexelni akart a nővel, ezért elkezdte vetkőztetni. A nő ellenállt, megpróbálta leállítani a férfit, aki a visszautasítás miatt ideges lett, és ököllel, majd egy bottal is többször megütötte a nő fejét, miközben a haját tépte.

Amikor a férfi rájött, hogy mit tett, ő maga hívott segítséget a nőhöz, akinek a bal szemén maradandó, jelentős látásromlás alakult ki. A kaposvári ügyészek azt szeretnék, ha a más ügyben börtönben lévő férfi ebben az ügyben is fegyházbüntetést kapna.