Trágárságokban és lódításokban gazdag tüntizés, szerény érdeklődéssel

Vágólapra másolva!
Meglehetősen kevesen lézengtek az újabb budapesti Soros-féle tüntetésen. A demonstráción semmi értelmes dolog nem hangzott el a kormány szidalmazásán kívül. Ismét kiderült, a csendes többség nem kér a bevándorláspárti tőzsdespekuláns és az elmúlt választáson katasztrofálisan szerepelt ellenzék felforgatásából. 
Vágólapra másolva!

Pénteken este hat óra után kezdődött Soros aktivistái és a választáson megbukott ellenzék újabb tüntikézése Budapesten. A Kétfarkú Kutyapárt tartott úgynevezett "békemenetet", így kezdődött, amellyel a jobboldal egyik emblematikus eseményét igyekeztek kigúnyolni. (De gúnyolódtak például a karácsonyon is.) Sikerült? Persze, hogy nem. A Kétfarkú vonulásán pár százan vettek részt, ennek pedig akár százszorosa is meg szokott jelenni egy Békemeneten. A demonstráció a Kossuth téren folytatódott, majd onnan a Sándor-palotához vonultak a tüntetők.

A Sándor-palotánál pedig ezren, maximum másfél ezren lézengtek. Nekik jutott az a kiváltság, hogy végighallgathatták többek között az elmúlt napok két mókamesterének, Szél Bernadettnek és Hadházy Ákosnak a beszédét. Csak emlékeztetőül: Szél Bernadett volt az, aki hihetetlenül hamis hangon jajveszékelt, amikor Hadházy Ákos lefeküdt a hátára a tévé székházában és bogárként csapkodta a lábát, ő rohant ki a székházból kiabálva, hogy hergelje a kint várakozó, néhány száz embert (ez sem sikerült), és ő jajongott ál-együttérzést imitálva, amikor Kunhalmi Ágnes nekifutott egy ajtónak majd esést színlelt. Hadházy Ákos pedig – amellett, mint hogy említettük, bogár volt, de előtte pókember is, mert felmászott teljesen értelmetlenül egy lépcsőre, a lépcső túlsó oldalán.

Mondani nem mondtak semmit, legfeljebb Hadházy trágárkodott egy kicsit, „Lónak a f..szát”, amit a tömeg (tömeg... legeslegfeljebb 1500 ember) lelkesen ismételt, sőt, még később is.

Voltak vicces pillanatok, például amikor a szereplési vágytól hajtott pedagógusnő úgy izgult, hogy minden mondatát elrontotta (megfigyeltük, a hideg miatt ezúttal nem volt a feje tetején napszemüveg, mint korábban minden egyes Kálmán Olga-show-ban), ellenben olyan eredeti és egy egész országot forradalomba kergető üzeneteket közvetített, mint hogy „legyen vége a pecsenyesütögetéseknek”.

De beszélt egy kutató, Soros-egyetem jelvénnyel, beszélt a Soros-viccpárt, a Momentum alelnöke, Donáth Anna, aki füstbombát akart hajigálni néhány nappal ezelőtt, viszont aggódott, hogy esős időszak jön (és akkor még kevesebben fognak kijönni őt hallgatni).

A legszemérmetlenebb Gyurcsány képviselője, Varjú László volt. Ő szimulált a tévé székházában, kihisztizett magának egy mentőautót, bordatörésre panaszkodott, kórházba vitette magát, aztán persze kiderült, semmi baja. De megátalkodottan hajtogatta lódítását: megverték. Ezzel kezdte beszédét: „nem tudtak annyira megverni, hogy ne jöjjek ide”. Főleg, hogy a tévészékház-előadás másnapján már az ATV-ben parádézott. A közvetítésből eléggé látszott: ezt még közönsége sem hiszi el, mármint, hogy megverték.

A demonstráció fél 12 körül ért véget, legalábbis hivatalosan. Egy-két százan még maradtak, például azért, hogy rendkívül bátran vécépapírt hajigáljanak. Éjfél után pedig már ténylegesen is véget ért a tüntikézés.

Összességében világosan kiderült ismét, hogy

napról napra egyre kevesebben vannak a Soros-féle tüntetéseken.

A csendes többség egyáltalán nem kér a demonstrációkból, amelyeknek igazából az égvilágon semmilyen célja sincsen.

Lelkesen uszítottak az ellenzéki álhírgyárak

Mint arról korábban beszámoltunk, az elmúlt napok ellenzéki tüntetései alatt a balliberális médiahálózat megmutatta, hogy semmi más nem érdekli, csak az ócska uszítás.

Az Indextől kezdve Soros blogján át a 24-en és a hazugságaival sorra lebukó hvg-n át a Soros-féle Mércéig mindenki totálisan kivetkőzött magából: konkrétan hergelték, uszították az embereket a kormány ellen,

a függetlenség látszatára egy másodpercig sem figyeltek. Eme remek szokásukról az álhírgyárak pénteken sem mondtak le. Persze ezen semmi meglepő sincsen.

A nagy többség nem kér Soros és a bukott ellenzék reménytelen provokációjából

Szintén írtunk arról,hogy az elmúlt napok (és a vasárnap este) budapesti eseményeinek a mozaikkockáiból lassan összeáll előttünk a kép, miszerint három súlyos választási vereség után a hazai ellenzék számára csak az erőszak maradt.

Mindez teljes mértékben találkozik Soros György bevándorláspárti tőzsdespekuláns érdekeivel, aki már több országban a helyi ügynökei révén próbált megbuktatni kormányokat.

Egy biztos, hogy Magyarországon csak kis, sorosista csoportok, néhány bűnöző és pár újnáci ragadtatta magát törvénysértésre, miközben a csendes, nagy többség számára az elmúlt években elért gazdasági és társadalmi sikerek és a nyugalom megőrzése a legfontosabb, és mélyen elítéli a vandál politikai aktivisták és néhány bűnöző utcai őrjöngését. A Századvég és a Nézőpont Intézet valamennyi kutatása ezt támasztja alá.